Invitații de la nunta lui Messi s-au dovedit foarte zgârciți

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Invitații de la nunta lui Messi s-au dovedit foarte zgârciți

Monden 09 August 2017 / 14:20 1703 accesări
Cei mai mulți dintre invitații la nunta lui Messi au salarii anuale consistente, de mai multe milioane de euro

Cei mai mulți dintre invitații la nunta lui Messi au salarii anuale consistente, de mai multe milioane de euro

Lionel Messi le-a cerut celor 260 de invitați de la nunta sa, desfășurată la Rosario pe 30 iunie, să facă mai curând o donație pentru o asociație de caritate decât să-i ofere lui un cadou. Suma adunată după nuntă a fost însă infimă pentru valoarea invitaților: 9.500 de euro! Printre cei 260 de invitați s-au aflat Luis Suarez, Gerard Pique, Shakira, Samuel Eto'o, Xavi, Cesc Fabregas, Ezequiel Lavezzi, Angel Di Maria și Neymar...

Organizația de caritate Techo, care construiește locuințe de urgență pentru persoanele aflate în dificultate în Argentina, a dat publicității suma donată după nuntă: 9.500 de euro, adică 36,5 euro de persoană. Techo a ținut să-i mulțumească lui Lionel Messi pentru inițiativă, reamintind angajamentul său și indicând că dineul a permis totuși construirea a 10 case. Techo a adăugat și că pot fi făcute în continuare donații prin intermediul site-ului său.

Potrivit presei argentiniene, invitații au fost încurajați să doneze și pentru o asociație care luptă împotriva cancerului la copii. Această asociație a primit 15.000 euro, adică peste 50 euro de persoană.

Aceste sume i-au scandalizat pe argentinieni, mai ales că, potrivit cotidianului „Clarin“, Gerard Pique și soția sa, Shakira, au cheltuit peste 13.000 euro într-un cazino rezervat cu ocazia nunții lui Messi!

Taguri articol


12