Ioana Ursu a fost numită în funcția de secretar de stat la Ministerul Sănătății

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Ioana Ursu a fost numită în funcția de secretar de stat la Ministerul Sănătății

20 Iulie 2016 / 22:46 290 accesări

Ioana Ursu a fost numită în funcția de secretar de stat la Ministerul Sănătății, iar Laurențiu-Dănuț Vlad - secretar de stat la Ministerul Educației Naționale și Cercetării Științifice, prin două decizii ale premierului Dacian Cioloș, care au fost publicate miercuri în Monitorul Oficial.

Ioana Ursu a fost numită având în vedere o adresă a MS din 7 iulie, în timp ce Laurențiu-Dănuț Vlad a fost numit având în vedere o adresă a MENCS din 18 iulie.

Totodată, Paraschiv Gigel a fost eliberat, la cerere, din funcția de secretar de stat la MENCS, printr-o altă decizie a premierului Cioloș, publicată miercuri în Monitorul Oficial.

Pe de altă parte, premierul Cioloș l-a desemnat pe Dorin Emil Mantescu, consilier de stat în cadrul Cancelariei Prim-Ministrului, în calitate de președinte al Consiliului pentru aplicarea politicii în domeniul ajutorului de stat, un organism consultativ interministerial, fără personalitate juridică. O decizie în acest sens a fost publicată miercuri în Monitorul Oficial.

La data intrării în vigoare a acestui document se abrogă Decizia prim-ministrului numărul 43/2016, publicată în Monitorul Oficial din 3 februarie, prin care Dragoș-Nicolae Pîslaru, la momentul respectiv consilier de stat în cadrul Cancelariei Primului-Ministru, a fost numit președinte al Consiliului pentru aplicarea politicii în domeniul ajutorului de stat. În prezent, Pîslaru este ministrul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice.12
Pagina a fost generata in 0.2499 secunde