Iohannis blochează, în continuare, funcționarea Guvernului

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Iohannis blochează, în continuare, funcționarea Guvernului
Politică 05 Septembrie 2019 / 18:47 286 accesări 4 comentarii

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat, joi seară, că respinge cele trei propuneri de miniştri interimari făcute de premierul Viorica Dăncilă, respectiv Niculae Bădălău la Energie, Ioan Deneş la Mediu şi Ştefan Radu Oprea la relaţia cu Parlamentul.

Ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, a explicat joi că Guvernul nu se poate întruni în şedinţe şi nu poate nici să emită ordonanţe de urgenţă, având în vedere că echipa este incompletă. “Putem avea şedinţă de guvern doar dacă echipa guvernamentală este completă. Eu, totuşi, stau şi mă întreb şi - sincer vă spun, dincolo de orice fel de zonă politică - cred că este o dovadă de iresponsabilitate să laşi un guvern, indiferent care ar fi acela, fără instrumentul de a legifera. Dacă - Doamne, fereşte! - se întâmplă astăzi o calamitate şi pentru a rezolva o problemă punctuală este nevoie de un act normativ la nivel de legislaţie primară, adică ordonanţă de urgenţă, nu se poate emite o ordonanţă de urgenţă. Mai mult, nu se poate emite nici măcar o hotărâre de guvern, pentru că Guvernul nu poate funcţiona. Deci, este - zic eu - din păcate, o dovadă de iresponsabilitate din partea celor care încă ţin acest guvern nefuncţional”, a arătat Teodorovici, într-o declaraţie acordată presei.

Loading...

4 comentarii

NIKU KURU săpun duru 16:14:04 / 06 Septembrie 2019
El e vinovat !!!

Aricii Pansatii care până mai ieri îl lingeau in gura pe unde se caca pe Petrov , AZI și-au găsit un alt stăpân ,pe WC JOHANIS ..EI se bucură nespus că acest GUVERN este blocat !!!!..Că întreaga țară suferă de pe urma idioțeniei lui WC JOHANIS.. GUVERNUL Boc ne-a învățat să mergem cu aceași componența chiar dacă miniștrii respectivi erau incompetenții ... PSD vrea performanță ! E rău ?..Da se opune WC JOHANIS ,care pune interesul lui IDIOT înainte interesului general .al românilor .

nicu duru 20:19:53 / 06 Septembrie 2019
Placute suedeze la slugi..

.....//.....//........./

NIKU KURU scalv PDL ist infect 10:18:03 / 08 Septembrie 2019
Săpun duru....lichid

Un TRĂDĂTOR,ajuns in ce-a mai înaltă funcție în stat.Care este România LUI NORMALĂ ?..VENIREA LA PUTERE A FOȘTILOR CAMARAZI AI LUI PETROV ?!!!!!!...O REPUBLICA A PROCURORILOR SI JUDECĂTORILOR CU "NAȘU N SUFLET "...O ȚARĂ IN CARE DREPTURILE ROMÂNILOR LA UN PROCES ECHITABIL ESTE UN LUX ?...Ce însemnă o țară NORMALĂ pt WC JOHANIS ?..În care EL sa FRAUDEZE ALEGERI prin STS SRI ?...În care procurorii de elita a DNA sa fabrice dosare penale la comandă politică a lui ?..(Cazul Sebastian Ghiță )?

nicu duru 11:05:21 / 08 Septembrie 2019
Limbricul oligofren..

Iata ca romani il mai vor 5 ani presedinte... Dobitocule pastilele si la somn..

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2003 secunde