Iohannis, după atacul SUA din Siria: România condamnă folosirea armelor chimice

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Iohannis, după atacul SUA din Siria: România condamnă folosirea armelor chimice
Politică 14 Aprilie 2018 / 13:03 545 accesări 2 comentarii

Preşedintele Klaus Iohannis a anunțat sâmbătă, că România condamnă în continuare folosirea armelor chimice în Siria şi exprimă solidaritate faţă de acţiunile partenerilor strategici. "România condamnă în continuare folosirea armelor chimice în Siria, care este dincolo de orice justificare. Suntem solidari cu acţiunile partenerilor noştri strategici", a scris Iohannis, pe Twitter. Preşedintele american, Donald Trump, a anunţat vineri seara (ora locală) într-un discurs de la Casa Albă, o operaţiune militară în curs contra Siriei, împreună cu Franţa şi Regatul Unit, pentru a pedepsi regimul lui Bashar al-Assad pe care îl acuză de atac cu armă chimică contra civililor, a transmis AFP.

Ofensiva a constat în trei atacuri asupra instalaţiilor utilizate pentru producerea şi depozitarea armelor chimice, a informat Pentagonul.

Taguri articol
Loading...
loading...

2 comentarii

Basismul MAFIOT mai grav că... 14:00:58 / 14 Aprilie 2018
ARMA CHIMICĂ.

PDL PNL CIUMA GALBENĂ a făcut mai mult rău că o bombă chimică.."PORTOCALELE" (protocoalele ) dintre SRI și DNA ... ABUZURILE DNA... Ale procurorilor DNA... Ale șefei DNA ..sânt Sebi gravite mai mare ...Pe astea ar trebui sa le condamnați Dle elefant ROZ.... La noi PDL-PNL CIUMA GALBENĂ e mai rău că isis .

Gigel 15:19:33 / 14 Aprilie 2018
Pentru Basismul MAFIOT mai grav că...

Cimpalacule mai citește o data ce ai postat. Sunt curios dacă tu înțelegi ceva. Ești de o prostie rara..

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2017 secunde