Ion Ţiriac - Ca să mai joace, Simona Halep trebuie să stea 6 luni să se refacă fizic total

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Ion Ţiriac - Ca să mai joace, Simona Halep trebuie să stea 6 luni să se refacă fizic total

Sport 30 Iunie 2021 / 16:06 634 accesări

Preşedintele Federaţiei Române de Tenis, Ion Ţiriac, a declarat, miercuri, că Simona Halep, care a ratat din cauza unei accidentări Roland Garros, Wimbledon şi Jocurile Olimpice, trebuie să aştepte 6-7-8 luni să se refacă total din punct de vedere fizic pentru a mai juca tenis.

"Eu cred că Simona Halep nu s-a accidentat acum. Eu cred că Simona Halep nu s-a legat bine după accidentările pe care le-a avut (n.r. - în trecut). Eu îmi doresc foarte mult ca această sportivă de excepţie să mai stea doi trei ani şi ea poate. Dar eu cred că Simona ca să mai joace trebuie să stea şase luni şi să se refacă fizic total. Şase luni, şapte luni, opt luni, cât este nevoie.

Simona Halep a avut întotdeauna un fizic excepţional, dar în acelaşi timp fragil. Pentru că ea vrea aici (n.r. - cu mintea) mai mult decât aici (n.r. - picioarele). Iar când mintea vrea mai mult decât fizicul te duci până când te rupi. Îi recomand Simonei să fie sigură că corpul ei rezistă la treaba pe care vrea să o facă. Fără acest lucru se rupe din ce în ce mai rău", a spus Ion Ţiriac într-o conferinţă de presă.

Jucătoarea de tenis Simona Halep, numărul 3 în clasamentul mondial, nu va participa la Jocurile Olimpice de la Tokyo din cauza unei accidentări la gambă.

Pe 12 mai, Simona Halep (29 ani) a fost nevoită să abandoneze în turul al doilea la Roma, la scorul de 6-1, 3-3, 0-30 cu germanca Angelique Kerber, după 57 de minute de joc. Din cauza accidentării suferite la gambă, Halep a ratat turneele de Mare Şlem de la Roland Garros şi Wimbledon.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.2389 secunde