Ionuţ Stănescu, preşedinte HCDS: „Este o sală pe care orașul Constanța o aștepta de foarte mult timp”

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Handbal masculin

Ionuţ Stănescu, preşedinte HCDS: „Este o sală pe care orașul Constanța o aștepta de foarte mult timp”

Sport 11 Mai 2020 / 12:44 1372 accesări
Ionuţ Rudi Stănescu: „Un spectacol sportiv în noua sală polivalentă va fi cu totul altceva”

Ionuţ Rudi Stănescu: „Un spectacol sportiv în noua sală polivalentă va fi cu totul altceva”

Anunţul privind începerea lucrărilor la noua Sală Polivalentă din Complexul Sportiv „Badea Cârțan” din Constanţa, cu o capacitate de 5.000 de locuri, a fost salutat de preşedintele Handbal Club Dobrogea Sud Constanţa, Ionuţ Rudi Stănescu: „Așteptăm o sală mare, modernă, de foarte mulți ani. Mă bucur că lucrurile au mers cum trebuie și felicit autoritățile locale. De luni începe construcția și așteptăm cu nerăbdare finalizarea ei, să putem juca și noi în ea. Este o sală nu doar pentru sportul constănțean, este o sală pe care orașul Constanța o aștepta de foarte mult timp”.

HC Dobrogea Sud visează acum la primul meci oficial în noua sală, dorinţa de a evolua în Liga Campionilor în faţa propriilor suporteri fiind şi mai mare pentru echipa constănţeană.

„Este marele nostru vis să câștigăm titlul și să jucăm în Liga Campionilor. Sperăm ca, odată cu finalizarea sălii, să ne ridicăm și noi la pretențiile orașului și al susținătorilor noștri, să câștigăm un campionat ca să putem juca meciuri de Champions League în noua sală. Avem experiența campaniilor din Europa și știm că un meci de handbal înseamnă mult mai mult decât cele 60 de minute de joc efectiv. Un spectacol sportiv în noua sală polivalentă va fi cu totul altceva”, a mai declarat preşedintele HCDS pentru site-ul oficial al clubului constănţean.

Noua sală va include spații dedicate sportivilor - sală de antrenament, sală de forță, sală de fitness, vestiare, cabinete medicale, dar și spații dedicate presei și publicului - cafenele, magazine de alimentație publică. Obiectivul de investiții are o valoare de aproximativ 67,9 milioane lei și va fi finalizat în anul 2022. Arena va fi omologată pentru competiții de handbal, baschet și volei, de nivel european și mondial, dar va putea găzdui și evenimente culturale, conferințe, concerte sau festivaluri.12
Pagina a fost generata in 0.1921 secunde