iPhone 7 vs. iPhone 8. Care-i diferența?

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

iPhone 7 vs. iPhone 8. Care-i diferența?

Tehnologie 10 Decembrie 2018 / 15:53 2638 accesări

Deși iPhone 7 și iPhone 8 sunt în acest moment modele vechi, ele sunt încă disponibile pe piață, pentru a putea fi cumpărate și mulți ar putea să subestimeze aceste două telefoane. Un avantaj puțin luat în considerare, însă, este că ele sunt foarte accesibile acum.

Există o mare varietate de telefoane atunci când vine vorba de preț, stocare și specificații, dar noi recomandăm un iPhone 8 de 64GB pentru a obține un compromis convenabil între aceste trei lucruri.

IPHONE 8 PREȚ - LINK

Seria de telefoane Apple lansate în 2018 este compusă în întregime din telefoane de tipul „X”, dar ce trebuie să știți este că puteți să cumpărați în continuare modele mai vechi pentru a salva destui bani.

Puțin mai greu...

Apple spune că iPhone 8 are un „design nou de sticlă”, dar, în realitate, există o mulțime de asemănări cu modelul anterior.

Dimensiunile iPhone 8 și iPhone 7 sunt aproape identice, noua versiune având cu doar câteva zecimi de milimetru mai mult. Cu toate acestea, iPhone 8 este de 10g mai greu, ceea ce contrazice în oarecare măsură sloganul Apple de „cel mai subțire și mai ușor iPhone existent vreodată” pe care l-am auzit de atâtea ori de-a lungul anilor.

Cel mai probabil, această creștere a greutății se datorează suprafeței de sticlă care împodobește acum partea din spate a dispozitivului. În timp ce acest lucru arată frumos, sticla nu este exact cea mai durabilă substanță și va adăuga doar la tendința generală de alunecare care afectează smartphone-urile moderne.

IPHONE 8 PREȚ - LINK

În afară de această alegere estetică, va fi greu de făcut diferența între iPhone 7 și iPhone 8. Display-ul are aceeași dimensiune, la fel și ramele cu aspect destul de depășit, toate butoanele sunt în același loc, iar marginile curbate sunt la fel de elegante și precise ca niciodată.

De asemenea, toate modelele iPhone 7 și iPhone 8 au rezistență la apă IP67.

... dar mai rapid

În timp ce iPhone 8 ar putea fi ceva mai greu și mai mare decât predecesorul său, nu a existat nicio îndoială că va fi mai rapid. Apple foloseste un procesor cu șase nuclee pentru iPhone 8, pe care îl numește A11 Bionic. Acest lucru înlocuiește modelul A10 în iPhone 7 și oferă modelului nou îmbunătățiri de viteză.

Apple susține că cele două nuclee de performanță vor genera creșteri de 25%, în timp ce cele patru nuclee de înaltă eficiență vor fi cu 75% mai rapide.

IPHONE 8 PREȚ

GPU-ul din iPhone 8 este primul proiectat de Apple și compania a promis că va oferi aceleași performanțe ca și modelul precedent A10, dar folosind doar jumătate din putere. Noul GPU poate eclipsa modelul mai vechi cu 30%, ceea ce ar trebui să fie benefic pentru oricine va juca jocuri pe iPhone 8.

Pe scurt, da. IPhone 8 este un pic mai sprinten decât iPhone 7. Cumpărarea acestui telefon în 2018 vă va oferi longevitatea performanței.

Una dintre cele mai importante caracteristici pe orice iPhone este camera foto. În acest sens, Apple a îmbunătățit specificațiile noului model cu un nou senzor de 12Mp care pretinde că oferă o lumină mai mare cu 83%, saturație mai bună a culorii, o gamă dinamică mai largă și zgomot mai mic.

Per total, nu există prea multe diferențe între iPhone 7 și 8. Însă noile modele XS și XR fiind disponibile, în prezent, nu vă recomandăm să cumpărați modelul mai vechi decât dacă doriți cu adevărat cel mai ieftin iPhone pe care îl puteți cumpăra.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.1475 secunde