IPJ Constanţa: Dan Diaconescu, reţinut pentru act sexual cu un minor

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

IPJ Constanţa: Dan Diaconescu, reţinut pentru act sexual cu un minor

Eveniment 07 Aprilie 2023 / 09:36 1228 accesări

Fostul patron OTV Dan Diaconescu a fost reţinut pentru 24 de ore, în noaptea de joi spre vineri, fiind acuzat de comiterea a două infracţiuni de act sexual cu un minor şi cinci infracţiuni de folosire a prostituţiei infantile, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa.

În ziua în curs, acesta urmează să fie prezentat procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Conform IPJ, pe 6 aprilie, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Constanţa - Biroul Investigaţii Criminale, sub coordonarea procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa, au efectuat două percheziţii la locuinţele unui bărbat, de 55 de ani, în municipiile Bucureşti şi Constanţa.

"La data de 15 martie a.c., poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Constanţa s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că un bărbat, de 55 de ani, din municipiul Bucureşti, ar fi săvârşit două infracţiuni de act sexual cu un minor şi 5 infracţiuni de folosire a prostituţiei infantile", se arată într-un comunicat de presă transmis de IPJ Constanţa.


Potrivit sursei menţionate, în perioada septembrie 2020- septembrie 2021, acesta ar fi întreţinut relaţii sexuale cu două minore, care, pe parcursul comiterii faptelor, împliniseră vârsta de 16 ani.

În urma percheziţiilor efectuate de poliţişti, au fost ridicate mai multe medii de stocare şi dispozitive electronice.Ştiri recomandate

12