Ipoteză șocantă în cazul incendiului de la Constanța. Mama ar fi dat foc apartamentului

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Ipoteză șocantă în cazul incendiului de la Constanța. Mama ar fi dat foc apartamentului

Eveniment 06 Septembrie 2017 / 15:46 950 accesări

În incendiul de la Constanța, o femeie și o fetiță de nici doi ani și-au pierdut viața. Este posibil ca însăși mama să fi dat foc apartamentului. Mai mult, există bănuiala că femeia ar fi încercat astfel să ascundă o faptă mult mai gravă. Surse din anchetă susțin că în urma verificărilor s-a descoperit că uşa apartamentului era închisă pe interior. În acest caz este ca și exclusă ipoteza ca o persoană straină să fi pătruns în locuință. Unii vecini povestesc că femeia se certase cu soțul ei pentru că acesta ar fi refuzat să o recunoască pe fetița de un an şi jumătate.

În urma expertizei, oamenii legii vor stabili dacă fetița şi mama ei au murit din cauza focului sau cauza morții lor este alta. Potrivit anumitor surse oficiale, în noaptea de 31 august spre 1 septembrie, femeia se afla în sufragerie, alături de fiica sa cea mică, pe care ar fi înjunghiat-o cu un cuţit în zona toracelui. Tot femeia ar fi fost cea care ar fi dat foc la apartament, asta în timp ce fiica cea mare, în vârstă de 4 ani, dormea. Fetiţa a fost salvată în ultima clipă de un vecin curajos. Suspiciunile criminaliștilor s-auconfirmat: aceștia nu și-au putut explica de ce vecinii au simțit vreme îndelungată miros de fum și mama nu a încercat să-și ia cele două fiice și să le scoată din casă. Ei au cercetat sufrageria și lucrurile arse, în timp ce medicii legiști au făcut necropsia micuței și, încet, încet, lucrurile par a se lămuri. Principalul suspect rămâne așadar mama copilelor, originară din Ucraina

Singura supraviețuitoare a incendiului este fiica cea mare a familiei, în vârstă de 4 ani. Aceasta a fost internată în stare gravă şi a fost transportată într-un spital din Capitală.

Citește și:

Fetița din incendiul din Constanța, transportată la București! A ajuns cu bine!

EXPLOZIE PUTERNICĂ în Constanța! Mai mulți morți și răniți

Mărturii cutremurătoare ale celui care a salvat o fetiță din flăcări, în Constanța12
Pagina a fost generata in 0.2244 secunde