IPS Teodosie cere ridicarea controlului său judiciar

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
IPS Teodosie cere ridicarea controlului său judiciar
Justiție 07 Noiembrie 2017 / 11:02 828 accesări 3 comentarii

IPS Teodosie a spus, marţi, în faţa magistraţilor de la ICCJ, că doreşte să înceteze controlul judiciar în cazul său, pentru că măsura este „o povară” nu doar pentru el, ci şi pentru studenţii săi, întrucât cursurile sunt întrerupte din cauză că prelatul este obligat să se prezinte la Poliţie.

Judecătorii Înaltei Curți de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) au luat în discuţie, marţi, solicitarea IPS Teodosie, arhiepiscopul Tomisului, de revocare a măsurii controlului judiciar în dosarul Fermei Nazarcea, în care este acuzat, alături de alte persoane, de obţinere fără drept de fonduri europene.

„Vreau să fiu luat în seamă la egalitate cu ceilalţi inculpaţi. S-a spus că, având funcţie, aş putea avea un ascendent. Sunt pedepsit pentru funcţie? Am înţeles că trebuie menţinut controlul până la audieri, au fost audiaţi ceilalţi, au spus tot ce aveau de spus, nu mai înţeleg de ce să fie menţinut. Eu am cursuri în fiecare zi şi trebuie să le întrerup să merg la semnătură. Nu am cârtit, înţeleg că trebuie să mă supun legilor, aşa cum sunt orânduite. Vă rog să mă eliberaţi de această povară, nu doar eu o suport, ci şi cei care trebuie să primească o învăţătură de la mine”, a spus IPS Teodosie la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

ÎPS Teodosie este inculpat într-un dosar în care este judecat, alături de alte persoane, pentru folosirea sau prezentarea cu rea-credinţă de documente ori declaraţii false, inexacte sau incomplete, dacă fapta are ca rezultat obţinerea pe nedrept de fonduri europene, în formă continuată.

3 comentarii

Gigi 16:00:16 / 07 Noiembrie 2017
Aiurea !

Spagoveanul trebuia suspendat din calitatea lui de la universitate . Un infractor nu are voie sa apara in fata studentilor , nici macar de la teologie , ca gainari vor ajunge cu totii ! Desi , saracii , ametiti si lesinati cum sunt , la parnaie au sanse mai mari . decat in parohii , unde jocurile se fac cu zeci de mii de euro ...

Gigi are dreptate 10:26:25 / 08 Noiembrie 2017
Legea e pentru toti

Gigi are dreptate, chiar si in calitate de suspect, ar trebui sa se dea la o parte. In privința vizitelor la Poliție, sa se supună, ca orice alt cetățean chemat la audieri. Eu nu mai am încredere in popi, pentru ca au dovedit ca sunt mai păcătoși ca noi, ceilalți.

Sanhedrin Neftali 14:26:56 / 09 Noiembrie 2017
In avantajul tuturor romanilor

In avantajul tuturor romanilor din toate colturile lumii.Cel mai ambitios proiect al planetei.Sì tu poti reusi in echipa noastra.Totul depinde de alegerea ta.Sistem genial.O echipa serioasa te asteapta.Obtii usor rezultate.Fii serios si perseverent,iar succesul si cistigurile vor veni. Se lucreaza 2 ore pe zi.Detalii. atingerea12@gmail.com

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.3948 secunde