Irish Pub vă învită la Festivalul Vinului Dobrogean „Pontus Euxinus“

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Irish Pub vă învită la Festivalul Vinului Dobrogean „Pontus Euxinus“
Lifestyle 21 August 2019 / 15:50 2710 accesări 0 comentarii

În organizarea Irish Pub Constanta, a doua ediție a Festivalului Vinului Dobrogean „Pontus Euxinus“ se desfășoară în perioada 22 - 25 august 2019, în Piața Ovidiu din Constanța.

Deschiderea evenimentului are loc joi, 22 august 2019, cu începere de la ora 17:00, în Piața Ovidiu, în prezenta reprezentanților autorităților municipale, județene și ai Prefecturilor din Constanța și Tulcea, ai Organizației Patronale Mamaia Constanta, ai Asociației de Management Turistic Delta Dunării, Guvernatorul Deltei Dunării, reprezentanți ai mediului economic din destinația turistică Mamaia - Constanța, specialiști în turism.

La eveniment participă nouă crame din Dobrogea - Crama Histria, Crama Rasova, Crama Trantu, Crama Măcin, Crama Hamangia, Crama Darie, Crama Navigo, Crama Viișoara și Stațiunea de Cercetare Murfatlar, mai mulți producători locali din zona de gastronomie, care vor completa sesiunile de degustări cu binevenite preparate culinare ce pot fi asociate cu excepționalele vinuri dobrogene, vestiți brutari și maeștri ai cofeturilor.

Programul festivalului conține sesiuni de prezentare a cramelor și ateliere de educație oenologică ținute de vinificatori și somelieri cunoscuți, care vor prezenta atât calitățile vinurilor oferite publicului spre degustare, cat si modalitățile de asociere a acestora cu preparate culinare.

Atmosfera va fi completată de spectacolele susținute de ansambluri populare tradiționale dobrogene și interpreți ai cântecelor populare, precum și de prezența mai multor meșteri populari și a cunoscuților păstrători ai tradițiilor ucrainene din Delta Dunării.

Programul zilnic al festivalului este între orele 12.00 și 22.00.Pagina a fost generata in 0.1546 secunde