Iron Maiden concertează astăzi în București

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Iron Maiden concertează astăzi în București

Divertisment 26 Mai 2022 / 09:53 654 accesări

Legendara trupă britanică Iron Maiden concertează joi, în Parcarea C de la Romexpo, în aer liber, invitaţi speciali la Bucureşti fiind germanii de la Lord Of The Lost care vor cânta în deschiderea spectacolului.

Concertul, care face parte din turneul "Legacy of The Beast", cuprinde hituri din întreaga carieră a formaţiei şi este considerat a fi una dintre cele extravagante şi spectaculoase interpretări live din punct de vedere vizual.

În concertul de la Bucureşti britanicii vor cânta şi piese de pe cel mai nou album, "Senjutsu", lansat pe 3 septembrie 2021.

Iron Maiden a urcat pe scenă ultima dată în România în 2016.

Spectacolul va fi deschis la ora 19,30 de Lord of the Lost, iar de la ora 20,50, timp de două ore, va cânta Iron Maiden.

Accesul se va face prin Intrarea C, din Bulevardul Expoziţiei, începând cu ora 18,00.

Organizatorii informează că este interzis accesul în spaţiul concertistic cu sticle, conserve, mâncare sau băuturi de orice fel, artificii, arme, obiecte periculoase, obiecte cu laser (ex. pointere, brichete cu laser), umbrele, aparate foto/video profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detaşabil), aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale, animale de companie.

Persoanele cu probleme de ordin medical trebuie să aibă asupra lor dovezi clare pentru a putea intra la concert cu medicamentele necesare. La intrarea în perimetrul evenimentului, toţi participanţii vor fi perchezitionaţi de agenţii de securitate.

De asemenea, organizatorii informează publicul participant că spectacolele includ lumini puternice ce pot afecta persoanele epileptice.

Program

OPEN DOORS 18:00

Lord of the Lost 19:30-20:20

IRON MAIDEN 20:50-22:50

Guest list-ul este valabil 90 de minute de la deschiderea portilor.

ACCESUL COPIILOR

- Copiii sub 2 ani au acces gratuit insotiti de un adult posesor de bilet valabil.

- Accesul minorilor sub 14 ani se face doar pe baza de bilet si doar daca acestia sunt insotiti de catre un adult posesor de bilet valid.

- Organizatorii nu recomanda prezenta la concert a copiilor fara casti de protectie! Zgomotul foarte puternic poate dauna auzului celor mici.

Categorii de bilete si bratari

- Accesul in spatiul de eveniment va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singura data. Biletul in baza caruia se va face accesul va trebui pastrat pe toata durata concertului.

- Parasirea perimetrului de concert, dupa validarea biletului de acces, va fi strict interzisa. Persoanele care doresc sa paraseasca zona de eveniment o pot face, dar la iesire bratara le va fi rupta si daca doresc sa intre din nou, vor trebui sa-si cumpere alte bilete.

Toti posesorii de bilete vor primi la acces bratari speciale ce le permit accesul in zona in care au bilete. Bratarile trebuie pastrate la mana, exact asa cum au fost puse, pe toata durata concertului. Bratarile nu sunt transmisibile si nu trebuie deteriorate pe intreaga perioada a evenimentului.- Categoria Aces High - in picioare, in fata scenei; posesorii de biletele la categoria The Beasts nu au acces la categoria Aces High, dar au acces la categoria Troopers

- Categoria The Beasts - in picioare in spatele categoriei Aces High. Posesorii de bilete la categoria The Beasta nu au voie sa intre la categoria Aces High, dar au voie la categoria Troopers.

- Categoria Troopers - in picioare in spatele categoriei The Beasts . Posesorii de bilete la categoria Troopers nu au voie sa intre la nicio alta categorie.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.1559 secunde