Islandezii au anunţat că meciul cu România se va disputa fără spectatori!!!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Chiar dacă este greu de crezut că partida va avea loc

Islandezii au anunţat că meciul cu România se va disputa fără spectatori!!!

Sport 13 Martie 2020 / 18:44 733 accesări
Sursa foto: www.frf.ro

Sursa foto: www.frf.ro

Federaţia Islandeză de Fotbal a anunţat, vineri, că partida cu România, din play-off-ul pentru EURO 2020, se va disputa fără spectatori, având în vedere decizia guvernului islandez, conform căreia numărul maxim de participanţi la un eveniment este de 100 de persoane, informează site-ul oficial al Federaţia Române de Fotbal, www.frf.ro.

Meciul este programat la 26 martie, pe stadionul „Laugardalsvöllur” din Reykjavik.

Suporterilor români care deja şi-au achiziţionat bilete la acest joc le va fi restituită contravaloarea acestora astfel, potrivit FRF:

Până marţi, 17 martie 2020, fiecare cumpărător va primi un email de informare pentru returnarea sumei aferente comenzilor de bilete;

În interiorul mesajului va fi disponibil un formular de retur care trebuie completat şi trimis la adresa info@bilete.ro.

Cererea de returnare va fi procesată în termen de 30 zile lucrătoare, de la primirea solicitării la adresa info@bilete.ro. Apoi, începând cu data de 20 martie, se va restitui contravaloarea biletelor (fără taxele de procesare sau cele de transfer bancar, conform condiţiile de vânzare ale bilete.frf.ro şi bilete.ro) în contul completat în formularul de retur.

Transferurile bancare se vor face în ordinea solicitărilor cu formularele de retur completate corect.

Mai multe detalii pot fi solicitate la adresa de e-mailinfo@bilete.ro.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.1744 secunde