Italieni arestați pentru că trăgeau pe nas droguri de mare risc

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
S-a întâmplat în Mamaia, de 1 Mai

Italieni arestați pentru că trăgeau pe nas droguri de mare risc

Eveniment 02 Mai 2018 / 16:46 2077 accesări

În această minivacanță de 1 Mai, stațiunea Mamaia pare să fi devenit un fel de rai al toxicomanilor și traficanților de droguri. La sfârșitul săptămânii trecute, nu mai puțin de 11 tineri, cu vârste până în 35 de ani, au fost săltați și duși la secție pentru consum de droguri, iar vreo 3 au fost luați cu ambulanța direct de pe plajă, fiind deja în comă. O petrecere de „mare“ calitate au dat însă niște cetățeni italieni care au închiriat un apartament în Complexul Summerland și care erau dotați cu toate „delicatesele“ gamei de droguri.

Astfel, potrivit comunicatelor date publicității atât de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Constanţa, cât și de polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, la data de 30.04.2018, s-a dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 a inculpatului Philippe Bichara, cetăţean italian, pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic şi deţinere de droguri de risc şi de mare risc pentru consum propriu. În cursul nopţii de 27 spre 28 aprilie, Bichara Philippe a comercializat în staţiunea Mamaia, în incinta unuia dintre corturile amenajate cu ocazia unui festival, contra sumei de 700 de lei, 10 comprimate de culoare roz (MDMA), drog de mare risc. Mica facaere nu a scăpat procurorilor DIICOT, care, la data de 29 aprilie, împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, au efectuat o percheziţie în complexul Summerland din stațiunea Mamaia, unde individul avea un apartament închiriat împreună cu mai mulți prieteni. „În urma percheziției, au fost ridicate 204 de comprimate Ecstasy, 15,8 grame de cocaină, 17,9 grame MDMA substanţă cristalizată, 88,5 grame de ketamină, 1 gram de muguri de cannabis și un cântar electronic de precizie, precum și suma de 21.387 lei și 5.145 euro“, se arată în comunicatul procurorilor.

Pe 1 mai, Tribunalul Constanța a dispus măsura arestării preventive a inculpatului pentru o perioadă de 30 zile, iar faţă de alţi cinci inculpaţi, cetăţeni italieni, procurorii D.I.I.C.O.T. - S.T. Constanța efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunilor de deținere de droguri de risc și de mare risc.12
Pagina a fost generata in 0.1366 secunde