Îți cauți loc de muncă? Vezi ce posturi vacante găsești la CJC!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
O nouă șansă de a lucra în administrație Îți cauți loc de muncă? Vezi ce posturi vacante găsești la CJC!
Administrație 11 Ianuarie 2018 / 17:27 1754 accesări 0 comentarii

În această perioadă, plouă cu anunțuri de angajări în administrație. Nu doar Primăria Constanța caută forțe proaspete pentru noile direcții și servicii, ci și Consiliul Județean. Recent, pe pagina web a instituției, www.cjc.ro, au fost publicate mai multe anunțuri privind organizarea unor concursuri de angajare, ce vor avea loc în perioada următoare. printre altele, CJC caută un inspector debutant și unul superior în cadrul Direcției Generale de Proiecte, un consilier superior în cadrul Serviciului Control și un inspector principal în cadrul Direcţiei de Turism şi Coordonarea Instituţiilor de Cultură Subordonate.

CARE SUNT CONDIȚIILE PE CARE TREBUIE SĂ LE ÎNDEPLINEASCĂ ASPIRANȚII

Cei care vor să ocupe postul de inspector debutant în cadrul Direcției Generale de Proiecte trebuie să aibă studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență în domeniul Științe Economice, specializarea Finanțe și Bănci. Pentru acest post nu este necesară vechimea în muncă. Pentru funcția de inspector principal în cadrul aceleiași direcții este nevoie de oameni cu studii superioare de lungă durată absolvite cu diplonmă de licență, în domeniul Științe Sociale, vechime în domeniul studiilor de cel puțin nouă ani și un act care să ateste cunoștințe de limba engleză sau franceză. Cei care candidează pentru funcția de consilier superior în cadrul Serviciului Control trebuie să aibă studii superioare în domeniul economic, vechime în domeniul studiilor de minim nouă ani și cursuri în domeniul achizițiilor publice finalizate cu o diplomă sau certificat de absolvire. Pentru aceste trei posturi, dosarele de înscriere se depun până la data de 15 ianuarie inclusiv, la Serviciul Resurse Umane al CJC (bd. Tomis nr. 51), camera 241. Probele scrise pentru fiecare post vor avea loc în data de 29 ianuarie, la ora 10.00. Data la care se vor desfășura interviurile va fi anunțată ulterior. În ceea ce privește postul de inspector principal în cadrul Direcţiei de Turism şi Coordonarea Instituţiilor de Cultură Subordonate, candidații trebuie să aibă studii superioade de lungă durată absolvite cu diplomă de licență, în domeniul Ştiinţe Economice, specializarea Economia Comerțului, Turismului și Serviciilor, vechime în domeniul studiilor de minim cinci ani și cunoștințe în două limbi de circulație internațională, atestate cu diplomă. În acest caz, dosarele de concurs se primesc până în 30 ianuarie, la la Serviciul Resurse Umane al CJC. Proba scrisă va avea loc în 12 februarie, la ora 10.00, iar data la care se vor desfășura interviurile va fi anunțată ulterior.

CE TREBUIE SĂ CUPRINDĂ DOSARELE DE ÎNSCRIERE

Dosarele pentru aceste concursuri de angajare trebuie să cuprindă cererea de înscriere la concurs, curriculum vitae (model european), copia actului de identitate, copiile diplomelor de studii și ale altor acte care atestă efectuarea unor specializări, precum şi copiile documentelor care atestă îndeplinirea condiţiilor specifice ale postului solicitate de autoritatea sau instituţia publică, carnetul de muncă sau, după caz, adeverinţele care atestă vechimea în muncă, în meserie sau în specialitatea studiilor, în copie (dacă este cazul), cazierul judiciar sau o declaraţie pe propria răspundere că nu are antecedente penale care să-l facă incompatibil cu funcţia pentru care candidează, adeverinţă medicală care să ateste starea de sănătate corespunzătoare eliberată cu cel mult 6 luni anterior derulării concursului de către medicul de familie al candidatului sau de către unităţile sanitare abilitate și declaație pe proprie răspundere sau adeverință din care să reiasă dacă respectivul candidat a fost sau nu lucrător sau colaborator al Securității.

loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1659 secunde