Îți place Pizza Hut? Poți să o comanzi acasă!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Îți place Pizza Hut? Poți să o comanzi acasă!
Culinar 13 August 2018 / 13:44 2092 accesări 0 comentarii

Cu o prezenţă de 11 ani pe piaţa românească şi un număr de 19 locaţii active la nivel naţional, Pizza Hut Delivery deschide în Constanţa prima unitate cu livrare la domiciliu din municipiu. Începând de astăzi, constănţenii se pot bucura de gustul inconfundabil al produselor Pizza Hut Delivery din unitatea deschisă în Centrul Comercial Tomis Mall, unde îi aşteaptă pizza cu diferite sortimente, paste, antreuri sau salate proaspăt preparate.

„Cu o populaţie de aproximativ 300.000 de locuitori, Constanţa reprezintă un oraş cheie pentru dezvoltarea brandului şi a business-ului. Decizia de a deschide prima unitate din oraş vine în completarea experienţei clienţilor noştri, care, până în acest moment, s-au bucurat de produsele specifice doar în restaurantul Pizza Hut din City Park Mall. Începând de astăzi au şi posibilitatea de a comanda produsele noastre unice, chiar la ei acasă.”, declară Dan Ilie, Director General Pizza Hut Delivery.

Pizza Hut Delivery este una dintre cele mai dezvoltate rețele de livrări la domiciliu din România, fiind recunoscută pentru inovațiile pe care le aduce constant în meniu. Clienții au de ales dintr-o gamă variată de produse și pot comanda prin intermediul aplicației de mobil Pizza Hut Delivery, pe pagina oficială www.pizzahutdelivery.ro sau prin call center, la 021.210.10.10 sau *1010. Plata comenzii se poate face prin online payment, card bancar,numerar sau tichete de masă.

Din aceeaşi secţiune
Vezi mai multe ştiri


Pagina a fost generata in 0.1757 secunde