Iuliana Luciu şi-a deschis magazin de bijuterii

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Iuliana Luciu şi-a deschis magazin de bijuterii

Monden 22 Ianuarie 2007 / 00:00 3703 accesări

Iuliana Luciu, sora nu mai puţin celebrei Nicoleta Luciu, şi-a deschis împreună cu logodnicul ei, Răzvan, un magazin de bijuterii. Cei doi au fost ajutaţi în demararea acestei afaceri chiar de părinţii lui Răzvan, care s-au oferit să le ofere sfaturi şi să le împărtăşească din experienţa proprie. “Îmi petrec destul de mult timp la magazin pentru că îmi place să văd cum îşi aleg oamenii diverse bijuterii, cum le probează şi cum li se citeşte bucuria în ochi atunci cînd s-au decis pe care să o cumpere. Mai mult, eu consider că bijuteriile sînt nişte cadouri delicate şi cred că atunci cînd faci un astfel de cadou, pui şi o parte din sufletul tău acolo”, a declarat Iuliana.

Iulianei îi plac deopotrivă şi aurul alb, dar şi cel galben, considerînd că totul constă în ceea ce reprezintă bijuteria în sine. “Căutăm să avem în magazin cît mai multe modele unicat, astfel încît cel care achiziţionează un model de la noi să se simtă special, să aibă impresia că acea bijuterie a fost creată special pentru el”. Bijuteria este, în opinia mea, mai mult decît un obiect în sine, ci reprezintă mai degrabă un simbol, un act de dăruire”, a mai spus Iuliana.

Iubită atît de logodnicul ei, Răzvan, cît şi de părinţii acestuia, Iuliana a primit, de curînd, din partea lor o brăţară de care este mai mult decît încîntată. "Nu am primit-o cu o ocazie specială, atunci cînd vrei să faci un gest frumos, nu ai neapărat nevoie de motive în plus faţă de cele pe care ţi le oferă o iubire frumoasă, trăită normal în viaţa de zi cu zi", a subliniat Iuliana.

Taguri articol


12