Jaf la un cazino din Piteşti! Hoţul a fugit cu 500 de lei!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Jaf la un cazino din Piteşti! Hoţul a fugit cu 500 de lei!

Eveniment 21 Mai 2016 / 09:33 507 accesări

Un jaf a avut loc, sâmbătă dimineața, într-un cazino din Piteşti, acolo unde un bărbat a pătruns în incinta localului, a bruscat-o pe vânzătoare şi a plecat cu un plic cu bani în care se aflau încasări de aproximativ 500 de lei.

Incidentul a avut loc sâmbătă dimineața, într-un cazino aflat chiar în centrul oraşului. Uşa din spate a localului era deschisă, iar în interior se afla o singură persoană, vânzătoarea. Femeia făcea curățenie în local în momentul în care un bărbat a intrat şi i-a cerut banii din încasări, vânzătorea replicându-i că nu are bani.

În acel moment, a declarat femeia anchetatorilor, individul a bruscat-o, folosind un spray lacrimogen, și când aceasta a apăsat butonul de panică, bărbatul a apucat să ia un plic în care se aflau aproximativ 500 de lei şi a fugit.

Criminaliştii se află acum la locul faptei şi adună probe pentru a-l identifica pe autor.

"Polițiştii din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Argeş, Biroul Investigații Criminale, fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie", a declarat, pentru Mediafax, Mădălin Zamfir, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Argeş.

Localul este supravegheat video.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.2046 secunde