Jaguar căutat de autoritățile britanice, găsit polițiștii de la P.T.F. Vama Veche

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Jaguar căutat de autoritățile britanice, găsit polițiștii de la P.T.F. Vama Veche

Eveniment 05 August 2019 / 12:03 1660 accesări

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Vama Veche au descoperit un autoturism marca Jaguar, în valoare de88.000 de lei, căutat de autorităţile din Marea Britanie.

În data de 04.08.2019, la Punctul de Trecere al Frontierei Vama Veche s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, un cetăţean bulgar, în vârstă de 47 de ani, conducând un autoturism marca Jaguar, înmatriculat în Marea Britanie.

În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că mașina figurează ca„bun căutat pentru confiscare“,alertă introdusă de autorităţile din Marea Britanie în aprilie 2019.

Faţă de cele constatate, persoana în cauză a declarat că a achiziționat mașina fără să știe că aceasta ar fi fost căutată de către autorități.

Mijlocul de transport, în valoare de 88.000 de lei, a fost indisponibilizat, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii detăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.1531 secunde