Jaguar F-PACE, maşina anului 2017 şi, totodată, maşina cu cel mai bun design

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Jaguar F-PACE, maşina anului 2017 şi, totodată, maşina cu cel mai bun design
Lifestyle 19 Aprilie 2017 / 11:57 3073 accesări 0 comentarii

Jaguar F-PACE este, oficial, “Maşina Anului 2017” şi “Maşina cu cel mai bun design”, ca urmare a distincţiilor obţinute în cadrul competiţiei “World Car Awards 2017”.

SUV-ul de performanţă reprezintă modelul Jaguar cu cea mai rapidă ascensiune şi este cel de-al doilea autovehicul care obţine dubla distincţie în cei 13 ani ai competiţiei “World Car Awards”. Juriul responsabil pentru această dublă victorie a fost compus din 75 de jurnalişti prestigioşi, din 24 de ţări.

Cele două premii reprezintă primul succes înregistrat de marca Jaguar în cadrul competiției “World Car Awards”. Sedanul de dimensiune medie, Jaguar XE, s-a numărat printre finaliştii anului 2016, la categoria “Cel mai frumos design”. Jaguar F-PACE s-a impus în faţa mărcilor Audi şi Volkswagen, reprezentate prin modelele Q5 şiTiguan, obţinând trofeul pentru "Maşina anului”. În cadrul categoriei ce premia design-ul, Jaguar F-PACE a devansat modele precum Mercedes-Benz S-Class şi Toyota C-HR.

Mike Rutherford, director, vicepresedinte şi membru al juriului “World Car Awards/World Car of the Year” a declarat: “Jaguar a reuşit imposibilul, mai întâi prin câştigarea premiului “Cel mai bun design al anului 2017”, apoi prin obţinerea premiului cel mare, “Maşina Anului 2017”. Datorită modelului F-PACE, producătorul britanic a devansat competitori prestigioşi din Europa, Asia şi America de Nord”.

F-PACE este primul SUV de performanţă Jaguar, ce a influenţat creşteri de vânzări record prin atragerea de noi clienţi. Vănzările sunt în continuă creştere, ceea ce transformă Jaguar în brandul auto cu cea mai rapidă ascensiune din Europa.

Variantele de motorizare pentru modelul F-PACE includ motoare de 2.0 litri Ingenium diesel, cu emisii scăzute de 126g/km, dar şi performantul motor V6 pe benzină, ce dezvoltă 380CP şi care poate accelera de la 0 la 100km/h în doar 5.5 secunde.

Jaguar F-PACE poate fi testat la Exclusiv Auto dealer Jaguar din Constanța și puteți afla mai multe informații la showroom-ul din str. Intrarea Mangaliei nr. 78A, tel. 0241.545.477 sau pe http://www.exclusivauto.ro/.

Jaguar F-PACE este acum într-o ediție specială, începând de la 49.900 euro +TVA.Pagina a fost generata in 0.2092 secunde