JALE MARE într-o măcelărie din Tomis III! Vezi imagini!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Alimente expirate de o lună, mizerie mare

JALE MARE într-o măcelărie din Tomis III! Vezi imagini!

Social 22 Februarie 2018 / 10:31 5000 accesări

Comisarii Protecției Consumatorilor Constanța și-au pus mâinile în cap când au verificat o măcelărie din Cartierul Tomis III din Constanța. Pe lângă igiena precară, echipa de control a depistat și alimente expirate de o lună. Unitatea a fost amendată cu 10.000 de lei pentru: proceduri periculoase, depozitare necorespunzătoare, produse expirate și închisă până la remedierea deficiențelor.

Comisarii Protecției Consumatorilor Constanța au descoperit dezastru într-o măcelărie din cartierul Tomis III. Potrivit comisarului șef adjunct al CJPC Constanța, Horia Constantinescu, unitatea a fost amendată cu 10.000 de lei pentru: proceduri periculoase, depozitare necorespunzătoare, produse expirate. Și, cum era și normal, s-a decis oprirea temporară a activității până la remedierea deficiențelor constatate. Peste o tonă de produse sunt retrase și distruse.

Menționăm că spațiile de depozitare erau total improprii, cârnații erau puși direct afară, atârnați de unele sârme; de asemenea, bucăți din carne erau puse în încăperi neigienizate, cu tencuială căzută; în alte spații, unde se tranșa carnea, era o dezordine de nedescris, pavimentul era murdar, cu urme de sânge, iar pe pereți erau urme de mucegai, tencuială căzută. Unele produse erau expirate din data de 24 ianuarie 2018, 29 ianuarie 2018 etc. Nu este pentru prima dată când comisarii Protecției Consumatorilor au rămas fără replică la verificări; din păcate, mulți comercianți nu conștientizează (sau nu vor) că, prin astfel de practici, pun în pericol sănătatea consumatorilor și, în unele situații, chiar și viața.12
Pagina a fost generata in 0.1497 secunde