Jandarm constănțean medaliat de către Președintele României

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Jandarm constănțean medaliat de către Președintele României

Eveniment 02 Decembrie 2021 / 15:30 538 accesări

Cu prilejul Zilei Naţionale a României – 1 decembrie 2021, la sediul Grupării de Jandarmi Mobile ,,Tomis” Constanța a fost desfășurată astăzi o activitate festivă, în cadrul căreia comandantul unității, colonel Dima Constantin l-a felicitat pe domnul plutonier adjutant Târsână Daniel, care a fost recompensat de către Președintele României cu Medalia Bărbăție și Credință, clasa a III- a, cu însemn pentru militari.

Vă reamintim că Daniel, colegul nostru, a găsit în data de 06 iulie a.c., pe strada Ogorului din Năvodari o agendă, în interiorul căreia se aflau 1500 de euro, bani pe care, i-a înapoiat proprietarei după ce a identificat-o. Aceasta a mărturisit, cu lacrimi în ochi, că nu credea că o să mai recupereze banii adunați cu trudă pentru renovarea casei și este profund recunoscătoare pentru gestul jandarmului, informeazăGruparea de Jandarmi Mobilă „TOMIS” Constanţa.

Totodată, 16 jandarmi au fost avansaţi în grad ( 2 ofițeri și 14 subofițeri), toţi înaintea expirării stagiului minim în grad, pentru modul exemplar în care și-au îndeplinit atribuțiile de serviciu. După prezentarea Ordinelor de înaintare în grad colonelul Dima Constantin – comandantul Grupării de Jandarmi Mobile Constanța a înmânat noile grade militare colegilor recompensați.

Comanda unității a transmis sincere felicitări celor avansați și le dorește succes în activitatea viitoare, în slujba Jandarmeriei și a cetățenilor.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.1712 secunde