Jandarmii constănțeni, în misiune: De la procesiunea religioasă la competițiile sportive

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Jandarmii constănțeni, în misiune: De la procesiunea religioasă la competițiile sportive

Social 01 Februarie 2019 / 09:33 565 accesări

În perioada 01-03 februarie, peste 40 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa, în cooperare cu lucrători din cadrul I.P.J. Constanţa, I.S.U. Constanţa şi Poliţiei Locale vor acţiona pentru asigurarea climatului de ordine la o serie de evenimente publice organizate în zona de responsabilitate.

Astăzi, 01 februarie, începând cu ora 17.00 va fi asigurată ordinea publică şi protecţia participanţilor la procesiunea religioasă organizată de Biserica Sfântul Mucenic Haralambie, pe bulevardul Tomis din municipiul Constanţa, cu ocazia întâmpinării moaştelor Sfântului şi Dreptului Simeon.

Mâine, 02 februarie, jandarmii constănţeni vor fi prezenţi în zona Sălii Sporturilor din mun.Constanţa, unde va avea loc partida de baschet feminin C.S. Phoenix Constanţa – F.C.C. I.C.I.M. C.S.B.Arad, cu începere de la ora 12.00.

În perioada 02-03 februarie, oamenii legii vor asigura măsurile de ordine publică la 23 meciuri de fotbal în sală ce se vor disputa la Sala Sporturilor, în cadrul competiţiei sportive Trofeul Liga Old Boys.

Duminică, 03 februarie, cu începere de la ora 14.30, jandarmii vor avea în vedere desfăşurarea în condiţii de siguranţă a 4 meciuri de fotbal în sală, în cadrul competiţiei Trofeul Telegraf.

Misiunile jandarmilor vor avea în vedere asigurarea unui climat de ordine publică corespunzător, condiţii de siguranţă pentru toţi participanţii, prevenirea şi combaterea oricăror fapte ce pot genera tulburarea ordinii publice, precum şi depistarea, identificarea şi dispunerea măsurilor legale faţă de cei care comit fapte antisociale.

Recomandăm celor care vor participa la aceste evenimente publice să adopte un comportament decent, să respecte normele de convieţuire socială şi prevederile legale în vigoare, reamintind că nu vor fi tolerate fapte ce aduc atingere ordinii publice şi siguranţei cetăţeanului.12
Pagina a fost generata in 0.1517 secunde