Jandarmii constănţeni se alătură campaniei„Ora Pământului“

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Jandarmii constănţeni se alătură campaniei„Ora Pământului“

Social 29 Martie 2019 / 17:06 584 accesări

Ca şi în anii precedenţi, sâmbătă 30 martie a.c., între orele 20.30-21.30, jandarmii constănţeni se vor alătura iniţiatorilor campaniei „Ora Pământului“, prin reducerea consumului de energie electrică atât la sediile unităţilor, dar şi în locuinţele proprii.

Conducerile Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa şi Grupării de Jandarmi Mobile Constanţa au adresat un apel tuturor jandarmilor constănţeni de a participa mâine 30 martie, la acţiunea „Ora Pământului“, prin oprirea aparatelor consumatoare de energie electrică, a căror deconectare nu afectează activităţile specifice aflate în derulare.

Această acţiune simbolică derulată la nivel internaţional îşi propune promovarea unui mesaj de responsabilizare socială privind protejarea mediului înconjurător, precum şi conştientizarea opiniei publice asupra fenomenului încălzirii globale.

Jandarmii constănţeni au mai participat la acţiuni şi campanii ce au avut ca scop protejarea mediului înconjurător (prevenirea tăierilor ilegale de arbori, combaterea braconajului, plantare de arbori, acţiuni de ecologizare şi refacere a ecosistemului) iar la nivelul instituţiei se promovează un consum raţional al energiei, atât pentru reducerea cheltuielilor administrative cât şi pentru protejarea mediului înconjurător.

Totodată, jandarmii constănţeni vor veghea la desfăşurarea în condiţii de siguranţă a evenimentului organizat cu acest prilej de către O.N.G.-urile constănţene, în Parcul Arheologic de lângă Primăria Constanţa12
Pagina a fost generata in 0.169 secunde