Jandarmii şi poliţiştii constănţeni au donat sânge pentru semenii lor

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Jandarmii şi poliţiştii constănţeni au donat sânge pentru semenii lor

Sănătate 22 Decembrie 2020 / 16:22 569 accesări

Astăzi, 22 decembrie, peste 20 de jandarmi şi poliţişti constănţeni au fost prezenţi la Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Constanţa pentru a dona sânge, în scopul completării rezervelor sau pentru ajutorarea victimelor unor accidente, fiind a cincea acţiune organizată în acest an, transmite Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Constanţa.

Poliţiştii şi jandarmii constănţeni în colaborare cu Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Constanţa organizează periodic acţiuni al căror obiectiv îl constituie refacerea rezervelor sanguine atât de necesare salvării de vieţi omeneşti.

Şi în anii precedenţi, oamenii legii s-au implicat în activităţi de donare de sânge, astfel încât la nivelul instituţional acest gest a devenit o tradiţie, numai în ultimul an fiind donată o cantitate de peste 100 litri de sânge.

Prin aceste iniţiative, dorim să sprijinim recrutarea de noi donatori din rândurile constănţenilor şi fidelizarea celor care au mai donat, lansând un îndemn pentru toţi membrii comunităţii, să se alăture prin voluntariat în acţiuni umanitare, în vederea acordării unui real ajutor persoanelor aflate în dificultate.12
Pagina a fost generata in 0.2845 secunde