JD Agro Cocora, 10 ani de performanțe remarcabile în România

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Eveniment aniversar JD Agro Cocora, 10 ani de performanțe remarcabile în România
Economie 28 Noiembrie 2019 / 12:35 1174 accesări 0 comentarii
Susținerea  proiectelor de dezvoltare localǎ este unul dintre obiectivele principale ale companiei JD Agro Cocora pentru următorii ani

Susținerea proiectelor de dezvoltare localǎ este unul dintre obiectivele principale ale companiei JD Agro Cocora pentru următorii ani

La aniversarea celor 10 ani de activitate în România, compania JD Agro Cocora a organizat un eveniment dedicat angajaților și partenerilor sǎi în semn de apreciere pentru sprijinul acordat în toatǎ aceastǎ perioadǎ. Evenimentul a avut loc la ferma din comuna Cocora, unde invitații au putut sǎrbatori pe acorduri melodice cunoscute, savurând preparate alese într-o atmosferǎ perfectǎ, cu multǎ bunǎ dispoziție și socializare. Atât evoluția companiei cât și cea a angajaților au fost surprinse în imagini înregistrate de-a lungul celor 10 ani și redate prin realizarea unui spot emoționant, apreciat de cǎtre invitati.

„Succesul companiei JD Agro Cocora se datoreazǎ în primul rând echipei noastre de specialiști dedicați, care prin profesionalismul lor au contribuit la realizarea unor performanțe remarcabile ale companiei”, a declarat Dl. Hans Poulsen, CEO JD Agro Cocora.

De asemenea, investițiile în echipamente performante și tehnologia la zi au contribuit la eficientizarea activitații de cultivare a cerealelor și obținerea rezultatelor dorite.

Datoritǎ proiectelor de expansiune, compania a atins un nivel ridicat de exploatare a unei suprafațe totale de 14.000 hectare în județele Ialomița, Buzǎu și Constanța.

Continuarea activitǎților de cultivare a terenurilor agricole la cele mai înalte standarde și susținerea proiectelor de dezvoltare localǎ reprezintǎ obiectivele principale ale companiei JD Agro Cocora pentru următorii ani.

Despre JD Agro Cocora

JD Agro Cocora deține o fermǎ modernǎ a cǎrei construcție a fost finalizatǎ în anul 2009. Ferma este situatǎ în apropierea comunei Cocora, județul Ialomița și dispune de două hale pentru utilaje cu suprafațe de 3.450 m² și 2.550 m² , dar și de un spațiu generos pentru birouri. Capacitatea de depozitare este de 8.000 de tone, iar silozul de cereale are o capacitate de 32.000 de tone, ajungând astfel la o capacitate totalǎ de depozitare de 40.000 de tone.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1573 secunde