Jethro Tull lansează albumul ”The String Quartets”

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Jethro Tull lansează albumul ”The String Quartets”

Monden 11 Ianuarie 2017 / 16:39 765 accesări

Trupa britanică Jethro Tull, care va concerta la Timişoara, pe 19 februarie, la Filarmonica Banatul şi pe 21 februarie, la Sala Palatului din Bucureşti, a anunţat lansarea noului album ”The String Quartets”, pe 24 martie 2017. Noul disc va cuprinde reinterpretări ale pieselor celebre lansate de trupă. O primă piesă ce va figura pe album se numeşte ”Pass The Bottle”, o reinterpretare a cântecului ”A Christmas Song” şi poate fi ascultată pe: https://www.youtube.com/watch?v=-ggcugp3pQE. Printre piesele care vor fi reinterpretate de Jethro Tull pentru noul album se numără faimoasele ”Aqualung”, care se va numi ”Aquafugue” şi ”Locomotive Breath”, care va deveni cântecul ”Loco”.

După ce ultimul concert Jethro Tull din România din 2014 s-a bucurat de un real succes în rândul fanilor, fiind un eveniment sold out, legendara trupă revine în Bucureşti şi în Timişoara. "Jethro Tull performed by Ian Anderson“ este un spectacol ce îmbină muzica și arta interpretativă şi reuşeşte să creeze o seară plină de magie pentru fanii rockului. Biletele s-au pus în vânzare în reţelele eventim.ro, bilet.ro, ticketnet.ro, bilete.ro şi blt.ro, în variantă online, dar şi în magazinele partenere.

Jethro Tull este o formație britanică de muzică rock, înființată în 1967. Inițial o formație de blues rock experimental, trupa a încorporat mai apoi elemente de muzică clasică, folclorică, jazz și art rock în compozițiile sale. Formația a vândut peste 60 de milioane de albume în toată lumea.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.2588 secunde