Jim Carrey atacă industria modei

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Jim Carrey atacă industria modei
Monden 11 Septembrie 2017 / 14:50 1174 accesări 0 comentarii

Actorul Jim Carrey a avut o apariţie surprinzătoare la New York Fashion Week, iar fanii săi s-au declarat îngrijoraţi de interviul considerat a fi bizar pe care l-a oferit unei jurnaliste, în care descria marele eveniment drept ”fără sens”.

Prezent laNew York Fashion Week, Jim Carrey şi-a îngrijorat publicul după ce a dat un interviu ciudat pe covorul roşu.

Abordat de jurnalista de la E! News, Catty Sadler, pentru ceea ce ar fi trebuit să fie un interviu pe covorul roşu, întreaga discuţie a părut cel puţin bizară, iar mimica feţei prezentatoarei a făcut deliciul tuturor.

Cu toate că Jim Carrey este cunoscut pentru interviurile sale pline de sare şi piper, nimeni nu se aştepta la acest comportament ciudat de la una dintre cele mai iubite şi colorate personalităţi de la Hollywood.

Unii ar putea susţine că Carrey nu se comporta prea bizar, de fapt, el încercând să descrie tabloul complet al industriei modei.

”Am mers la multe evenimente din industria modei dar este prima dată când dau de Jim Carrey”, a spus prezentatoarea de la E! News.

”Sunt foarte bine. Ştii, nu este niciun sens al acestui eveniment. Am vrut să găsesc cel mai fără sens eveniment la care să vin şi aici sunt”, şi-a început discursul actorul.

”Adică, hai, trebuie să recunoşti, este complet fără sens”,a continuat acesta.

Întrebat despre părerea lui cu privire la faptul că cei de la New York Fashion Week celebrează modelele, răspunsul lui Carrey a lăsat-o mască pe jurnalistă.

”Modele, vai, cea mai de jos tematică cu care au putut să vină. Modele, tu crezi în modele? Eu cred în personalităţi, eu nu cred că tu exişti, dar reprezinţi ceva, totuşi”, i-a răspuns actorul.

Chiar dacă tânăra încearcă să-l îndepărteze de subiect, acesta îşi continuă discursul:”Nu cred în modele, în personalităţi, cred că pacea stă în cu totul altceva, este mai profund decât orice. Cred că suntem un tărâm de energie care dansează şi...nu îmi pasă”.

Întâlnirea a devenit chiar mai ciudată când Sadler a complimentat costumul lui Carrey şi a încercat să obţină informaţii despre ceea ce purta.

”Nu m-am îmbrăcat. Nu există niciun eu. Sunt doar lucruri care se întâmplă. Să ştii ceva, nu este lumea noastră. Ăsta e secretul: NOI NU CONTĂM”, a conchis actorul.

Sursa: mediafax

Taguri articol

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.3749 secunde