Jo Jo Dan va boxa cu Jamal James pe 15 iulie

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Jo Jo Dan va boxa cu Jamal James pe 15 iulie

Sport 30 Iunie 2017 / 16:22 361 accesări
La 35 de ani, Jo Jo Dan speră să mai aibă șansa de a boxa pentru un titlu mondial

La 35 de ani, Jo Jo Dan speră să mai aibă șansa de a boxa pentru un titlu mondial

Pugilistul român Jo Jo Dan, fost challenger la titlul mondial, îl va înfrunta pe americanul Jamal James, pe 15 iulie, într-un meci la categoria welter programat să aibă loc la Nassau Veterans Memorial Coliseum din Long Island. În gala ce va avea loc sub numele de Premier Boxing Champions, meciul dintre Jamal James (20 de victorii, 1 înfrângere) și Jo Jo Dan (36 de victorii, 4 înfrângeri) e programat pe durata a zece runde.

„Am revenit la categoria welter pentru acest meci din 15 iulie și vreau să am o evoluție cât mai bună, ca să revin în cărți pentru un meci de titlu mondial. Am avut un cantonament excelent la sala fraților Grant în Montreal și sper să fiu în formă în seara meciului. Eu și echipa mea suntem încântați să luăm parte la un astfel de eveniment care readuce boxul în Long Island”, a declarat Ionuț-Dan Ion, alias Jo Jo Dan. Pugilistul român, profesionist din 2004, s-a antrenat pentru acest meci la Montreal.

„Sunt nerăbdător să revin în ring pe 15 iulie. Sunt bucuros că am alături o astfel de echipă și pot lupta într-o gală la Long Island. M-am antrenat din greu și sunt dornic să revin în ring și să îmi arăt calitățile”, a afirmat Jamal James, un pugilist american în vârstă de 28 de ani.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.2598 secunde