Joburi atractive pentru români în țări exotice

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Joburi atractive pentru români în țări exotice

Justiție 17 Septembrie 2015 / 00:00 2606 accesări

Dacă vă doriți un loc de muncă departe de România, aflați că angajatorii din țările exotice caută specialiști de la noi din țară. Pe platforma bestjobs este disponibil un loc de muncă în Dubai, de consilier în frumusețe (http://www.bestjobs.ro/locuri-de-munca-beauty-adviser-in-dubai/723209/1). Candidatul ideal, în vizunea companiei angajatoare, este tânăr și energic, căruia îi place să interacționeze cu alți oameni. Pentru acest post se cere experiență în domeniul vânzărilor, iar femeile sunt singurele care pot aplica, deoarece bărbaților nu le este permis să interacționeze cu femeile arabe. Compania, cu 9 ani de experiență în vânzarea produselor de la Marea Moartă, oferă contract de muncă pe o perioadă de 2 ani, cu posibilitate de reînnoire după expirarea acestei perioade. Totodată, se oferă asigurare medicală, salariu fix și comision, iar ca bonus, bilete de zbor până în Dubai și cazare pentru angajați la mică distanță față de centrele comerciale.

SALARII DE PÂNĂ LA 8.000 DE DOLARI/LUNĂ Ce spuneți de un job pe o navă de croazieră, la galeria de artă aflată la bord (http://www.bestjobs.ro/locuri-de-munca-art-associate-auctioneer/168043/5)? Un asemenea loc de muncă presupune să inițiați conversații cu turiștii în vederea vânzării operelor, oferindu-le informații exacte. Totodată, veți asista la executarea planurilor de marketing pentru programul de artă de la bord. În funcție de vânzările pe care le faceți, puteți primi între 1.000 și 8.000 de dolari pe lună. Compania angajatoare furnizează servicii pentru Park West Gallery, din Michigan, SUA. Park West Gallery rulează în prezent licitații de artă la bordul a peste 70 de nave de croazieră.

O altă companie recrutează ingineri pentru Arabia Saudită (https://www.ejobs.ro/user/locuri-de-munca/ingineri-pentru-arabia-saudita/697032). Se cer peste 5 ani de experiență în industria de petrol și gaz, iar candidații trebuie să vorbească fluent limba engleză. Salariul pornește de la 3.200 de euro pe lună, în funcție de experiența fiecăruia. Compania oferă bilete de avion atât pentru candidat, cât și pentru soția sa și un copil, asigurare medicală, cazare și o lună de concediu plătit pe an.

Tot în Arabia Saudită puteți munci ca fizioterapeut sau kinetoterapeut la un centru de recuperare (https://www.ejobs.ro/user/locuri-de-munca/fizioterapeut--kinetoterapeut-arabia-saudita/694834). Angajatorul oferă contract de muncă pe o perioadă de 2 ani și un salariu cuprins între 2.000 și 2.500 de dolari net pe lună, în funcție de studii și de experiența fiecărui candidat. Totodată, cazarea este gratuită, iar transportul de la cazare la locul de muncă este asigurat de angajator. Costurile pentru biletul de avion sunt asigurate de compania angajatoare, care oferă angajaților și asigurare medicală și de viață. Candidații trebuie să aibă diplomă de licență pe specializarea fizioterapie sau kinetoterapie, experiență de cel puțin 3 ani în domeniu și cunoștințe de limba engleză.12
Pagina a fost generata in 0.154 secunde