„Jocul de domino“, o carte ca o „piatră preţioasă rară“

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
„Jocul de domino“, o carte ca o „piatră preţioasă rară“
Cultură 14 Martie 2017 / 17:13 950 accesări 0 comentarii

O nouă carte de excepţie a apărut pe piaţa de literatură, sub egida Rao. Se numeşte „Jocul de domino” şi aparţine unuia dintre cei mai premiaţi autori de thrillere juridice din lume, Michael Connelly. Proaspăt ieşit la pensie, personajul Harry Bosch nu se gândeşte decât la recondiţionarea motocicletei sale Harley-Davidson, dar numai până în clipa în care fratele său vitreg, celebrul „avocat din limuzină“ Mickey Haller, îi cere ajutorul într-un caz teribil de complicat. Clientul lui Haller, Da’Quan Foster, ex-membru al unei bande de cartier, este acuzat că a ucis cu bestialitate o femeie. Sarcina celor doi fraţi este să îl scape pe Foster de închisoare, deşi toate probele, inclusiv cele biologice, îl incriminează.

„Connelly a creat o piatră preţioasă rară” - New York Journal of Books.

DESPRE AUTOR Michael Connelly este unul dintre cei mai citiţi, dar şi mai premiaţi autori de thrillere din lume. Cărţile lui de succes au în centru două personaje bine conturate, respectiv poliţistul Hieronymus „Harry“ Bosch şi avocatul Mickey Haller, fraţi vitregi. Romanele lui Connelly au fost traduse în peste 39 de limbi şi multe dintre ele au fost ecranizate. Michael Connelly a fost răsplătit cu numeroase premii pentru activitatea sa literară, printre care: Edgar Allan Poe Award (SUA), Los Angeles Times Best Mystery/ Thriller Award, Shamus Award (premiu acordat celor mai bune romane cu şi despre detectivi), Maltese Falcon Award (Japonia), Grand Prix (Franţa).

De același autor, la Editura RAO au apărut și romanele „Avocatul din limuzină”, „Verdictul” și „Până la capăt”.Pagina a fost generata in 0.146 secunde