Joe Biden a câștigat alegerile și este al 46-lea președinte al Statelor Unite ale Americii

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Joe Biden a câștigat alegerile și este al 46-lea președinte al Statelor Unite ale Americii

Externe 07 Noiembrie 2020 / 18:55 580 accesări

Agenţia de presă Associated Press şi posturile de televiziune Fox News, CNN şi NBC l-au dat sâmbătă seară câştigător pe candidatul democrat la preşedinţia SUA, Joe Biden.

Biden ar fi obținut, potrivit unor proiecții, 273 de electori. Fox News îi arogă 279 de electori. Potrivit unor surse, Joe Biden și-ar putea anunța victoria chiar astăzi.

Avocaţii preşedintelui american în exerciţiu Donald Trump vor susţine sâmbătă o conferinţă de presă la 11:30 ora locală (16:30 GMT) în oraşul Philadelphia, statul Pennsylvania, unde continuă numărătoarea voturilor.

AFP, citată de Agerpres, a relatat că Trump a ajuns sâmbătă dimineaţă la clubul său de golf din Sterling, statul Virginia. Este prima sa ieşire după scrutinul prezidenţial de marţi.

Trump a anunţat pe Twitter că va avea loc "o mare conferinţă de presă" în Philadelphia, la Four Seasons Total Landscaping, care este o companie de grădinărit, şi de aceea nu se ştie dacă preşedintele republican a greşit sau dacă într-adevăr conferinţa de presă va avea loc acolo.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.1942 secunde