Johnny Depp își cere scuze pentru gluma sa despre asasinarea lui Donald Trump

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Johnny Depp își cere scuze pentru gluma sa despre asasinarea lui Donald Trump

Monden 24 Iunie 2017 / 12:24 797 accesări

Actorul Johnny Depp a prezentat scuze publice, vineri seară, după ce a evocat, în glumă, asasinarea lui Donald Trump, la Glastonbury, un renumit festival muzical din Marea Britanie, unde starul hollywoodian a spus că "a sosit poate timpul" ca un actor să îl asasineze pe președintele american, informează AFP. Starul francizei "Pirații din Caraibe" a transmis un comunicat de presă revistei People în care afirmă că frazele pe care le-a rostit la festivalul Glastonbury "nu au ieșit așa cum (el) își dorise". "Am încercat doar să fiu amuzant, nu să fac rău cuiva", a adăugat celebrul actor american.

Johnny Depp, în vârstă de 54 de ani, unul dintre cele mai sonore nume de la Hollywood, a rostit acele fraze în noaptea de joi spre vineri, în timpul unei întruniri cu publicul ce a fost organizată în cadrul festivalului Glastonbury, unde starul american a prezentat unul dintre filmele sale, "The Libertine", ce a fost lansat pe marile ecrane în 2004. "Cred că are nevoie de ajutor și există multe locuri minunate și foarte întunecate unde ar putea să se ducă", a răspuns actorul atunci când i-a fost adresată o întrebare despre Donald Trump, în fața unui public de peste 1.500 de spectatori. "Când a fost ultima oară când un actor a asasinat un președinte_ (...) A trecut ceva vreme de atunci, poate ca a sosit timpul pentru asta", a adăugat Johnny Depp. În 1865, președintele Abraham Lincoln a fost împușcat mortal într-un teatru din Washington de actorul John Wilkes Booth.

"Președintele Trump condamnă violența sub toate formele sale și este trist că persoane precum Johnny Depp nu îi urmează exemplul", a reacționat Casa Albă într-un comunicat.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.2436 secunde