Jucătorii şi oficialii de la HC Municipal Constanţa au sărbătorit al doilea titlu din istoria clubului

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Petrecerea campionilor

Jucătorii şi oficialii de la HC Municipal Constanţa au sărbătorit al doilea titlu din istoria clubului

Sport 20 Mai 2006 / 00:00 2286 accesări

Joi, la Sala Sporturilor, pe ritmurile celebrului hit “We are the champions“ şi în aplauzele fanilor prezenţi, campionii handbalului masculin românesc au ridicat pentru a doua oară deasupra capului cel mai valoros trofeu pe plan intern. Mii de confetti şi baloane alb-albastre i-au acoperit pe Băiceanu şi compania în momentul acordării trofeului. Jucătorii şi oficialii formaţiei HCM Constanţa şi-au cîntat bucuria alături de suporteri, dar petrecerea era doar la început. Însoţiţi de prietene, toţi cei care au contribuit la un nou succes al grupării de pe Litoral au ciocnit o cupă de şampanie la banchetul oficial, ţinut joi seară la Restaurantul "Teresa Colonadelor". S-a dansat, s-a cîntat, s-a băut din cupă, dar totul cu măsură, gîndul zburînd spre finala Cupei României, programată luni, la Braşov, unde adversara constănţenilor va fi Dinamo Bucureşti. Campionii au petrecut pînă la miezul nopţii, alături de Etno, Heaven şi Cristina Rus, antrenorul Aihan Omer făcînd deliciul tuturor cu o interpretare în stil propriu a unei melodii populare, în timp ce Săulescu şi Stavrositu s-au întrecut pe ringul de dans.

Cerere surpriză în căsătorie

Momentul surpriză al petrecerii a fost cererea în căsătorie făcută de Mihai Timofte prietenei sale Simona. Extrema stînga a constănţenilor a îngenunchiat în mijlocul ringului oferindu-i un inel strălucitor. “A fost dorinţa mea, să fac această cerere în mijlocul colegilor mei, pentru că la Constanţa m-am simţit ca într-o familie“, a mărturisit jucătorul echipei de pe Litoral. După felicitările de rigoare, fericitul a dansat sub lumina reflectoarelor pe o melodie romantică, dedicată de fetele de la Heaven. Cei doi au deschis seria căsătoriilor de la HCM Constanţa, Laurenţiu Toma, George Buricea şi Denis Ali urmînd să renunţe şi ei la burlăcie în această vară.

Petrecerea s-a încheiat cu un superb foc de artificii şi cu speranţa că acest sezon va fi încununat luni de cucerirea Cupei României. Handbaliştii constănţeni au plecat ieri dimineaţă la Braşov, pentru a pregăti astăzi şi mîine, în cele mai bune condiţii, meciul cu Dinamo, la finalul căruia HC Municipal poate realiza, în premieră, eventul.12