Judecător corupt, vizitat de DNA și mascați

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Judecător corupt, vizitat de DNA și mascați

Justiție 21 Octombrie 2015 / 15:41 2718 accesări

Un judecător de la Curtea de Apel Iași a avut surpriza să fie vizitat de procurorii DNA și mascați în cursul acestei dimineți. Oamenii legii au efectuat percheziții la locuința și biroul judecătorului Dan Anton, în urma unor suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție, asimilate celor de corupție și a unor infracțiuni contra libertății persoanei. De asemenea, au fost percheziționate și sediile unor societăți comerciale. La această acțiune, anchetatorii au beneficiat de sprijinul Serviciului Român de Informații și al Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

Potrivit unor surse judiciare, judecătorul ieșean ar fi cercetat în acest dosar pentru trafic de influență, împreună cu un procuror, un avocat și mai mulți oameni de afaceri.

Judecătorul Dan Anton nu este la prima ispravă de acest fel. El a mai fost audiat la DIICOT, într-un dosar în care a fost cercetat pentru că ar fi primit 200.000 de lei pentru a admite o contestație în anulare. La vremea respectivă, alături de magistratul de la CA Iași au fost audiați mai mulți avocați, printre care și decanul Baroului Iași, Marius Striblea.

Citește și:

Ieri a ieșit triumfător pe ușa DIICOT, azi iese cu cătușe

Judecător săltat de mascați pentru o mită de 80.000 de euro

Taguri articol


12