Jurnalista Sorina Matei acuză presiuni uriașe venite pe filiera Iohannis

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fuga candidatului Iohannis de dezbateri naște monștri Jurnalista Sorina Matei acuză presiuni uriașe venite pe filiera Iohannis
Politică 13 Noiembrie 2019 / 19:28 3456 accesări 5 comentarii

Jurnalista Sorina Matei acuză presiuni la adresa presei din România făcute pentru a nu se mai scrie sau relata despre refuzul președintelui Klaus Iohannis de a participa la o dezbatere cu candidatul PSD la prezidențiale, Viorica Dăncilă, în condițiile în care, în premieră, există o unitate de opinie în întreaga media cu privire la faptul că, în orice stat democreatic, aceste dezbateri între candidați trebuie să aibă loc.

Loading...

5 comentarii

Acest comentariu a fost marcat ca fiind necorespunzător de mai mult de 5 utilizatori. Drept urmare, nu poate fi afişat. Dacă totuşi doriţi să vizualizaţi conţinutul acestui comentariu, faceţi click pe acest text.

pentru tanti sorinica care vorbeste aiurea 20:33:57 / 13 Noiembrie 2019
frica de dezbarere

daca tot dl. iohanis o ignora pe dna dancila considerand-o ceva josnic pentru un asa mare IOHANIS in fata unui,,punct,, sau o ,,virgula,, ce nu trebuie bagata in seama, ma intreb dece mai vine in turul 2 sa se confrunte cu.........un nimic ? Hai va rog dle iohanis explicati si unui biet votant care nu mai intelege nimic. Uite asa cum romanul din aceste zile se intreaba:Dar eu cu cine votez ? nu inteleg nici triumful PNL ca a dat jos guvernul.dle iohanis nu va lasati pacalit de orban care tine la secret ca ponta merita toate laude.

Asa,si? 06:06:57 / 14 Noiembrie 2019
Ce dezbateri

Dar de surogatii din presa ce spuneti? Majoritatea mani.uleaza si nu sunt deontologi. Se vede ca tin cu anumite partide si fac tot posibilul sa ii denigreze pe ceilalti. Poporul asta chiar vrea circ, caterinca? Ce dezbateri facea de ex: Basescu? Pe unul il facea " bombonel", pe altul il facea " criminal", spunand ca din cauza lui s-a sinucis sotia etc. Daca acestea sunt dezbateri, mai bine lipsa.

JULL 18:14:37 / 17 Noiembrie 2019
HUMAN RIGHTS

TOV. IOHH. Copii fostilor detinuti politici au o intrebare : Daca tot nu ne-ati acordat drepturile cuvenite ce a-ti spune sa ne adunati pe toti pe stadion ca la chinezi (dar noaptea ca ziua e gura presei) si sa ne dati un glont in tampla?Nu ar fi mai indicat asa?Vedeti va rugam ce spune si Tov. Viorica.

Sumer 22:03:33 / 17 Noiembrie 2019
Pt.dezbatere

Celor care nu va convine ca nu vrea Johanis o dezbatere fata in fata cu V.Dancila si va simtiti jigniti de decizia presedintelui votati-o ma pe Viorica si gata,ce mai atata caterinca.

roman de romania 14:13:15 / 19 Noiembrie 2019
nu are importanta

Daca tot este, atat de arogant, dece nu renunta de a candida cu o astfel de ,,nulitate,,???????!!!!!!!!!!!FIi barbat pana la capat.

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1924 secunde