Jurnalistul și scriitorul George Stanca a murit la vârsta de 71 de ani

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Doliu în presa românească Jurnalistul și scriitorul George Stanca a murit la vârsta de 71 de ani
Cultură 04 Februarie 2019 / 16:30 1766 accesări 0 comentarii

George Stanca avea 71 de ani şi suferea de ceva timp de o boală gravă, din cauza căreia se afla internat de mai multă vreme. S-a stins pe patul de spital luni, în jurul orei 15:00, în urma unui stop cardio-respirator.

George Stanca a fost singurul român condamnat la un an de închisoare cu suspendare, pentru plagiat, fiind declarat vinovat pentru faptul că a plagiat "Jurnalul" lui Lev Tolstoi.

Jurnalistul și scriitorul și poetul George Stanca s-a născut pe 7 mai 1947, în Buftea, județul Ilfov. Din 2009 era titular de rubrică zilnică - "Scrisorile lui Stanca", la publicația Click!, cu seria de epistole adunate în cartea "Epistolar", lansată în noiembrie 2011. Era membru în Uniunea Scriitorilor din România din 1990.

De-a lungul timpului, George Stanca a semnat editoriale în cotidianul Telegraf și a realizat emisiuni la postul Neptun TV.

Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Ştiri recomandate

Concert de Crăciun 2019
Concert de Crăciun 2019 867 accesări
Pagina a fost generata in 0.1883 secunde