Kaufland deschide al treilea magazin din Constanța. E diferit de celelalte

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Kaufland deschide al treilea magazin din Constanța. E diferit de celelalte
Social 22 Mai 2019 / 15:59 4131 accesări 0 comentarii

Kaufland deschide joi, 23 mai 2019, al treilea magazin din orașul Constanța, care este situat pe bd. Aurel Vlaicu, nr. 222. Magazinul are o suprafață totală de 4.300 de metri pătrați și una de vânzare de 3.900 de metri pătrați. Spațiul dispune de parcare acoperită, cu o capacitate de până la 300 de locuri pentru mașini, la care se adaugă 10 rastele pentru biciclete.

Ca noutate față de alte magazine din Constanța, hipermarket-ul oferă clienților un raion special cu pește proaspăt, cu sortiment extins. De asemenea, magazinul mai include un raion extins cu produse Bio și un spațiu special amenajat cu produse cosmetice de machiaj.

Printre celelalte raioane disponibile se numără cele de legume-fructe, raion de produse To Go, vitrină cu produse proaspete și servire asistată, brutărie, alimente de bază, dulciuri, băuturi, drogherie și produse nealimentare.

În galeria comercială din cadrul magazinului, clienții pot găsi o farmacie și un Tabac Shop - un concept nou de lux, implementat în premieră în rețeaua Kaufland România. Spațiul are 30 mp, dispune de casă proprie de marcat și oferă un sortiment de aproape 300 de produse premium din tutun (țigări, trabucuri, țigări de foi, țigări electronice, cutii și accesorii) și alcool (vin spumant premium, vin alb, roșu sau rosé, șampanie și băuturi spirtoase).

Kaufland Constanța oferă și un Food Court, unde clienții pot lua masa sau pot savura o cafea, spațiul fiind dotat cu restaurant, cofetărie și patiserie. În exteriorul magazinului, pune la dispoziția clienților amatori de o masă rapidă și un punct Grill.

Magazinul beneficiază de cel mai nou concept de design Kaufland, având fațadă vitrată, cu pereți de sticlă, ce asigură o experiență de cumpărături specială, asemenea unui mall. Spațiul este amenajat după un traseu de cumpărături simplificat și rapid și este dotat cu scări rulante și lift.

Programulde lucru este de la 7:30 până la 22:00 de luni până sâmbătă, iar duminică în intervalul 8:00-20:00.

Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1851 secunde