Kevin Spacey a anunțat că este homosexual

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Kevin Spacey a anunțat că este homosexual

Monden 30 Octombrie 2017 / 09:19 1661 accesări

Renumitul actor Kevin Spacey anunțat în mod public că este homosexual, după ce a prezentat scuze oficiale, duminică sear,ă actorului american Anthony Rapp, care a dezvăluit în presă că starul hollywoodian i-a făcut avansuri sexuale în urmă cu mai mulți ani, în perioada în care el era adolescent, informează DPA. Într-un articol publicat pe site-ul BuzzFeed, Anthony Rapp a declarat că actorul Kevin Spacey l-a invitat la o petrecere organizată în apartamentul său în anul 1986 și că la finalul acesteia l-a luat în brațe, l-a pus pe un pat și s-a urcat peste el, făcându-i avansuri sexuale. Anthony Rapp, care s-a remarcat în filmul "A Beautiful Mind" și, recent, în serialul TV „Star Trek: Discovery“, juca alături de Kevin Spacey într-un spectacol pe Broadway în momentul producerii faptelor. Pe atunci, el avea vârsta de 14 ani, iar Kevin Spacey avea 26 de ani.

Kevin Spacey a reacționat în urma dezvăluirilor făcute de Anthony Rapp, dând publicității duminică seară o declarație în care afirmă „cu sinceritate“ că nu își amintește acel incident și că are „mult respect și admirație față de Anthony Rapp în calitatea sa de actor“. „Așa cum mă cunosc prietenii apropiați, în viața mea am avut relații atât cu bărbați, cât și cu femei. Am iubit și am avut relații romantice cu bărbați pe parcursul vieții mele, iar acum am ales să trăiesc ca un bărbat gay“, a declarat actorul.

În 2000, Kevin Spacey a negat într-un interviu că ar fi homosexual, în urma unui articol publicat de revista Esquire în anul 1997 în care se insinua că starul de cinema ar fi gay. „Vreau să tratez acest subiect cu onestitate și în mod deschis, iar acest lucru începe cu examinarea propriului tău comportament“, a adăugat Kevin Spacey în încheierea declarației sale.

Kevin Spacey, născut pe 26 iulie 1959, unul dintre cei mai talentați actori ai generației sale, s-a remarcat în teatru, film și televiziune. De-a lungul anilor, starul american a câștigat numeroase trofee prestigioase, inclusiv două premii Oscar — în 1996 pentru rolul secundar din filmul „The Usual Suspects“ și în 2000 pentru rolul principal din „American Beauty“.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.1767 secunde