​Klaus Iohannis: Eliberați România! Vă aștept pe toți la vot pe 26 mai!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
​RECLAMĂ - PUBLICITATE ​Klaus Iohannis: Eliberați România! Vă aștept pe toți la vot pe 26 mai!
Politică 19 Mai 2019 / 07:03 475 accesări 5 comentarii

În Piața Victoriei din București, PNL a organizat cel mai mare miting de la începutul campaniilor pentru europarlamentare și pentru referendumul pe justiție. În fața a peste 50.000 de participanți, Klaus Iohannis, președintele României, și liderii PNL au dat mesajele cele mai puternice pentru viitorul european al României. Klaus Iohannis a pledat cu pasiune cauza referendumului și i-a chemat pe români să vină cu toții la vot, pe 26 mai, ”pentru a da un răspuns ferm, clar și puternic acestei guvernări pesediste eșuate”.

Klaus Iohannis a fost invitat de liderii PNL să vorbească la finalul din Piața Victoriei. Zecile de mii de oameni l-au primit cu căldură, scandându-i numele. În timpul discursului lui Iohannis, participanții la miting au desfășurat un steag uriaș al Uniunii Europene.

”Odată ce pierdem independența justiției, pierdem tot, pierdem bunăstarea românilor”

De altfel, pledoaria președintelui a început cu evocarea semnificației unui succes european pentru România, recentul Summit de la Sibiu. ”Pentru toată Europa, România contează, românii contează!”, a explicat presedintele. Și a punctat imediat: ”Știți cine nu contează în Europa ? În Europa nu contează PSD fiindcă au dovedit că nu sunt în stare de nimic”. După ce a trecut în revistă bilanțul ”zero” al pesediștilor în materie de spitale, autostrăzi și bunăstare promise românilor, președintele explicat cauza: pe pesediști nu îi interesează românii și România, ei vor să îngenuncheze jusțiția românească, PSD este interesat să îi fie bine lui Dragnea.

”Odată ce pierdem independența justiției, pierdem tot. Pierdem economia, pierdem bunăstarea românilor ”, a spus președintele. Iar nota de plată pentru catastrofa generată de PSD va fi plătită de români. Ca să nu ajungem acolo, Klaus Iohannis a chemat românii la vot: S-au cocoțat în vârful statului infractorii, nu ca să rezolve problemele României, nu ca să-i ajute pe români. Ca să se ajute ei pe ei. Rușine! Și fiindcă așa nu se mai poate, dragi români, fiindcă așa nu se mai poate, vă chem eu, Președintele României, la vot la referendum! Dați un răspuns, ferm, clar, puternic acestei guvernări PSD-iste eșuate. Eliberați România! Vă aștept pe toți la vot pe 26 mai. Pentru România, pentru viitorul României, la vot!

Iohannis despre echipa PNL: ”Cea mai tare echipă, cu cei mai buni candidați”

Klaus Iohannis a avut cuvinte de apreciere la adresa echipei de lideri și candidați PNL la europarlamentare: Cea mai tare echipă, cu cei mai buni candidați! Eu personal sunt convins că ei vor câștiga alegerile împreună cu voi (...) Și pentru ca să fim bine reprezentați în Europa, avem nevoie de această echipă puternică, care va câștiga europarlamentarele!”

"Revoluția nu s-a terminat"

Președintele PNL Ludovic Orban a spus zecilor de mii de oameni strânși în Piața Victoriei că deși anul acesta se împlinesc 30 de ani de la Revoluția din 1989, aceasta nu s-a terminat.“Avem misiunea să finalizăm anul acesta Revoluția și să readucem România românilor liberi, românilor cinstiți, oamenilor muncitori și corecți, care își iubesc țara, oamenilor care vor ridicarea acestei țări. Chem toți românii de bună credință să creadă în PNL, să creadă în șansa pe care o au de a duce România în primul rând”, a spus președintele PNL.

Candidatul de pe locul întâi al listei PNL pentru europarlamentare, Rareș Bogdan, a spus că pe 26 mai“este vremea să eliberăm România” și a vorbit despre simbolistica Pieței Victoria pentru rezistența anti-PSD din ultimii doi ani și jumătate.“Socialiștii lui Dragnea se ocupă doar de drepturile infractorilor și pușcăriașilor. Au abandonat oamenii cinstiți și ne explică cât de rău o duc infractorii. 16.200 de deținuți eliberați înainte de termen. Dar noi le transmitem clar:în democrație, hoții stau la pușcărie!”. Rareș Bogdan le-a transmis românilor că PNL vrea să construiască, să facă ceea ce PSD nu a făcut. “Vrem ca românii să nu mai plece peste granite, vrem să îi aducem înapoi acasă pe cei plecați”.(P)

La comanda PNL, cod mandatar financiar 41190007

Loading...

5 comentarii

WC WC wc WC wc wc wc wc 16:40:50 / 19 Mai 2019
Wc.. PDL PNL CIUMA w wc PDL PNL CIUMA ROȘIE

Nu mă pot abține...Futuva JUSTIȚIA voastră BASHITA. ... TOATE SENTINȚELE PRONUNȚATE IN MANDATUL LUI WC JOHANIS anulate de ICCJ... ĂSTA ȚARĂ PE CARE NE-O PREGĂTEȘTE WC JOHANIS SI PDL PNL CIUMA ROȘIE...UN STAT MILITENESC TIP GESTAPO ?..CE MECLĂ VA FACEE WC JOHANIS ATUNCI CĂND LIVIU DRAGNEA ISI VA DOVEDI NEVINOVĂȚIA !!!!!!?.. RÂND PE RÂND....PONTA... TĂRICEANU.. OLGUȚA VASILESCU.....ARE DREPTE WC JOHANIS... CÂND SPUNE CA PIERDEREA JUSTIȚIEI a CĂTUȘELOR însemnă pt PDL PNL CIUMA ROȘIE sfârșitul... NORMALITATEA IN JUSTITE PT WC JOHANIS ÎNSEMNĂ .... SFÂRȘITUL ..!!!!... INCREDIBIL...

Pe 26 mai o sa eliberăm țară... 09:22:34 / 20 Mai 2019
De WC JOHANIS SI PDL PNL CIUMA ROȘIE

In sistem ticăloșit creat de Traian Băsescu SI perfecționat de WC JOHANIS își va găsi sfârșitul pe 26 MAI ...Un sistem ticăloșit MAFIOT stat PARALEL care conduce din umbră ... PDL PNL CIUMA ROȘIE USR PMP pro aceași MIZERIE securistă..... TRĂDĂTORII DE ȚARĂ S-AU COCOȚAT ÎN CE-A MAI ÎNALTĂ FUNCȚIE ÎN STAT..WC JOHANIS ...BLAGA... ORBAN. RAREȘ B....NICU CÂND IN ISTORIA ROMÂNIEI NU AM AVUT UN ASTFEL DE SISTEM TICĂLOȘIT DE TRĂDĂTORII DE ȚARĂ CARE VOTEAZĂ ÎMPOTRIVA ROMÂNIEI IN PARLAMENTUL EUROPEAN CA ȚARĂ SA FIE PEDEPSITĂ !!!!..

ADRIAN 09:29:25 / 20 Mai 2019
FARA SECURISTI

Eliberati ROMANIA de SECURISTI PNL si de alti DOBITOCI .

Referendumul lui WC JOHANIS 09:32:35 / 20 Mai 2019
...SI PDL PNL CIUMA ROȘIE

...Așa sună ... VREȚI CA PSD ȘI ALDE SA LI SE INTERZICĂ SA DE-A ORDONATE DE URGENȚĂ CARE SA MODIFICE CODURILE MAFIOTE PE CARE NOI PDL PNL CIUMA ROȘIE LE-A FABRICAT ?. .....A DOUĂ ÎNTREBARE ::;... SANTETI DE ACAOD CA NUMAI ...NOI PDL PNL CIUMA ROȘIE SI WC JOHANIS SA AVEM .... DREPTUL SA DĂM OUG PT LEGILE JUSTIȚIEI ?.??!!!!!!.A TREIA ÎNTREBARE. .. ROMÂNII DORIȚI SA FIȚI INTERCEPTAȚI CA-N PERIOADA STALINISTĂ GESTAPO .. când în DICATURA PDL PNL CIUMA ROȘIE SI WC JOHANIS peste 6 milioane de românii au fost INTERCEPTAȚI ?... SANTETI DE ACORD DRAGI ROMÂNII SA VI SE FALSIFICARE PROBE ...CU MARTORII INEXISTENȚI...CU JUDECĂTORII SI PROCURORII CARE SA VA BAGE LA PUȘCĂRIE NEVINOVAȚI ????...așa cum sa întâmplat în DICATURA PDL PNL CIUMA ROȘIE SI WC Johanis ?. ..ASTEA AR FI TREBUIT SA FIE ÎNTREBĂRILE PE CARE SA KE PUNĂ PSD ȘI ALDE POPORULUI ROMÂN ... ALTERNATIVĂ LA REFERENDUMULI TICĂLOȘIT AL LUI WC JOHANIS.!!!!

#rezist GAZAȚI ca. ... 12:48:05 / 20 Mai 2019
...CA LA PARIS

#rezist bătuți că la .... PARIS.

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.191 secunde