Klaus Iohannis i-a transmis un mesaj de condoleanțe președintelui Italiei

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Klaus Iohannis i-a transmis un mesaj de condoleanțe președintelui Italiei
13 Iulie 2016 / 10:44 198 accesări 0 comentarii

Președintele României, Klaus Iohannis, i-a transmis omologului său italian, Sergio Mattarella, un mesaj de condoleanțe în urma accidentului feroviar care a avut loc marți în sudul Italiei, informează Administrația Prezidențială.

''Am aflat cu întristare de tragicul accident feroviar petrecut la 12 iulie în sudul Italiei, în urma căruia atâția oameni și-au pierdut viața şi mulţi alţii au fost răniţi. În aceste momente dureroase vă transmit, în numele poporului român şi al meu personal, cele mai sincere condoleanţe pentru familiile şi pentru prietenii victimelor. Gândurile noastre se îndreaptă şi către numeroşii răniţi, cărora le urăm însănătoşire grabnică şi puterea de a trece peste aceste clipe dificile'', este mesajul lui Iohannis.

Două trenuri s-au lovit frontal, marţi la prânz, în zona Ruvo-Corato, în regiunea italiană Puglia, la periferia oraşului Bari. Accidentul a avut loc pe un segment feroviar cu o singură linie. Bilanţul victimelor a ajuns marţi seară la 23 de morţi şi 50 de răniţi, dintre care şase sunt în stare gravă. Procuratura din orăşelul Trani a declanşat o anchetă privind omor multiplu din culpă şi vătămări corporale multiple din culpă, principala ipoteză fiind cea a unei erori umane.

Taguri articol


Pagina a fost generata in 0.2004 secunde