Klaus Iohannis: “Pe 26 mai, mergem la vot să arătăm lumii că suntem un neam de oameni cinstiți, nu de hoți!”

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Președintele României și PNL și-au dat mâna pentru Referendumul pe Justiție Klaus Iohannis: “Pe 26 mai, mergem la vot să arătăm lumii că suntem un neam de oameni cinstiți, nu de hoți!”
Politică 13 Mai 2019 / 07:11 451 accesări 14 comentarii

Capitala Moldovei, Iași, a devenit punctul zero al campaniei pentru Referendumul pe Justiție din 26 mai. La două zile după ce liderii PSD au încercat să deturneze atenția de la Summitul UE de la Sibiu, prin organizarea unui miting la Iași, capitala Moldovei a respirat un aer de sărbătoare prin prezența Președintelui României, Klaus Iohannis, și a liderilor și candidaților PNL la alegerile europarlamentare. Contrastul a fost evident. Joi, la mitingul PSD, Iașul a fost sub asediul forțelor de ordine care îi păzeau pe Liviu Dragnea și ceilalți lideri PSD de furia ieșenilor. Sâmbătă, Iașul a fost un oraș relaxat, care i-a primit cu brațele deschise pe Președintele Iohannis și pe liderii și candidații PNL. În tot acest timp, la Galați, liderii PSD, în frunte cu Liviu Dragnea și Viorica Dăncilă, erau evacuați prin spatele scenei pentru a fugi de cei care le strigau adevărul în față.

„Dacă îi lăsăm să strice țara, nu ei vor plăti, ci românii”

Peste 10.000 de oameni s-au strâns în Piața Unirii din Iași pentru a participa la mitingul organizat de PNL, la care aparticipat și Președintele Iohannis, aflat în capitala Moldovei la o dezbatere pe teme de educație și pentru a-și lansa volumul „EU.RO - Un dialog deschis despre Europa”.

În cadrul mitingului organizat de PNL, Președintele Iohannis le-avorbit ieșenilor despre importanța referendumuluiși a alegerilor europarlamentare din 26 mai.

“Aveți o echipă foarte bună aici și m-am bucurat că m-ați invitat șî pe mine. (...) Venind pe jos, am trecut pe lângă Trei Ierarhi. Nu știu cum se face, dar nu bătea cu filmul pe care l-am văzut alaltăieri. Oamenii sunt foarte primitori, foarte calzi”, a spus președintele Iohannis, care și-a făcut intrarea la finalul mintingului PNL în uralele celor prezenți.

„De doi ani și jumătate, PSD încearcă să îndoaie legile ca să-și facă scăpați infractorii cocoțați în fruntea statului. Dragi români, dacă pierdem independența justiției, atunci pierdem și șansa pentru a avea autostrăzi, spitale, grădinițe și școli. Dacă îi lăsăm pe ei să ne strice țara, atunci românii sunt cei care vor plăti.Așa nu se poate!”, a punctat Președintele României.

Românii votează DA la referendum, pentru o țară europeană, o Românie a oamenilor cinstiți!

Klaus Iohannis i-a îndemnat pe oameni să meargă la vot pe 26 mai: “În Europa, România contează! În Europa, votul românilor contează, locul nostru este în Europa! Voi sunteți Europa! Să arătăm lumii că noi nu suntem un neam de hoți, ci un neam de oameni cinstiți. Pentru toate acestea, trebuie să mergem la vot pentru viitorul nostru, pentru viitorul copiilor, pe 26 mai mergem să votăm!”

“Ce fel de patriot este Liviu Dragnea?”

Înainte de sosirea Președintelui Iohannis la mitingul organizat de PNL, președintele PNL Ludovic Orban a acuzat ipocrizia PSD, denunțând sloganul social-democraților. “Ce fel de patriot este Liviu Dragnea, care pe 1 decembrie 2018 nu a călcat la Alba Iulia, capitala Unirii? Aceștia nu sunt patrioți. Sunt trădători de neam și țară. Aceștia sunt oameni care vor să distrugă România. Aceștia sunt niște oameni care vor să ne țină în servitute și slugărnicie. Nu mai avem nevoie de ei. Nu există decât o singură forță care are capacitatea să înfrângă ciuma roșie. Iar această forță este Partidul Național Liberal”, a subliniat Ludovic Orban.

Rareș Bogdan, care deschide lista PNL pentru europarlamentare, le-a spus celor prezenți că, în democrație, “hoții stau la pușcărie, nu în Parlament, nu în Guvern, nu în sediile partidelor”. “România mai este astăzi pe orbita europeană datorită Președintelui României, care i-a oprit, datorită PNL, care a făcut sesizări la CCR și Comisia de la Veneția”, a adăugat el. (RECLAMĂ - PUBLICITATE)

"La comanda PNL, cod unic mandatar 41190007"

Loading...

14 comentarii

mesai de doi bani 01:31:16 / 14 Mai 2019
ce-ai facut pana acum

terminati cu circul asta prostesc,...apropo Pt ce sa merg la vot...pt ce chiar ai impresia ca toti romanii sunt prosti facuti gramada,,,,nu ati reusit inca

Ghinion 07:33:37 / 14 Mai 2019
Șase case

Hotul strigă hoții.

WC WC JOHANIS WC JOHANIS WC JOHANIS 13:35:23 / 14 Mai 2019
WC Johanis wc Johanis wc Johanis wc Johanis wc Johanis wc Johanis

WC Johanis wc Johanis wc Johanis wc Johanis wc Johanis wc Johanis wc Johanis wc Johanis wc Johanis wc Johanis wc Johanis wc Johanis wc Johanis wc Johanis...la CĂCAT.

Pe 26 mai dăm jos CIUMA ROȘIE a lui WC JOHANIS 13:44:20 / 14 Mai 2019
SI SISTEMULUI lui TICĂLOȘIT

WC Johanis ai TRAIN BĂSESCU au transformat DNA SI SRI prin PROTOCOALE SECRETE INTERZISE PRIN LEGE ...În armă politică..Așa a ajuns "PENAL " Ponta...CP TĂRICEANU..... LIVIU DRAGNEA.. Care în final au fost achitați ....Probele DNA SI SRI fiind NuLE !!!!!!...ASTA E JUSTIȚIA BASHITA A LUI WC JOHANIS ? .

Țară lui WC JOHANIS 13:50:54 / 14 Mai 2019
Guvernul lui WC JOHANIS..

SUMMITUL LUI WC JOHANIS.....TOATE SENTINȚELE PRONUNȚATE IN MANDATUL LUI WC JOHANIS ELEGANTUL ROZ AU FOST ANULATE .....!!!!!!!...Ce însemna asta !?????... COMPLETURILE DE JUDECATĂ NU AU FOST TRASE LA SORȚI CI AU FOST ....ARANJATE DE WC JOHANIS ..!!!!!... Acum aceste procese se vor rejudeca ,Cu instanțe corect organizare..Așa CUM WC JOHANIS SI PDL PNL CIUMA ROȘIE nu au făcut-o...Procesele in care Blaga PORCUL GUȘAT SI ORBAN BEȚIVANUL SICĂ MANDOLINA se vor rejudeca... Când EI au fost ACHITAȚI de JUSTIȚIA BASHITA a LUI WC JOHANIS SI PDL PNL CIUMA ROȘIE... MUIE PDL PNL CIUMA ROȘIE SI WC JOHANIS..

WC Johanis Complicele TORȚIONARULUI COMUNIST AUGUSTIN LAZĂR 13:55:37 / 14 Mai 2019
WC la CĂCAT

WC Johanis ia asigurat lui Augustin Lazăr o pensie nesimțită de 270 de milioane de lei.... Dacă l-ar fi demis când ia cerut o TUDOREL TOADER .Pensia TORȚIONARULUI AUGUSTIN LAZĂR nu ar mai fi fost ca ce-a de acum.....E RĂSPLATĂ PE CARE AUGUSTIN LAZĂR A PRIMIT-O DE LA WC JOHANIS PENTRU ...ALBIREA DOSARELOR PENALE PE CARE LE AVEA EL SI SOȚIA LUI HOAȚĂ IN MINIJUP.

TUPEU PORCESC (DE ELEFANT ROZ )... 19:11:53 / 14 Mai 2019
....LA WC JOHANIS..

Ba ce tupeu Ce aroganță maximă la ACEASTA jigodie care își zice OM ?..CAND TU WC JOHANIS AI DEZBINAT ACEASTĂ ȚARĂ CUM NU A FĂCUT-O NIMENI IN ISTORIA ROMÂNIEI...Un HOT UN PENAL COCOȚAT de un sistem ticăloșit in ce-a mai înaltă funcție în stat...IAR ACEST NEMERNIC NE MAI CERE UN MANDAT..!!!!!....Pe cine mai prostești WC JOHANIS ?.... VREȚI DICATURA ? Votați WC JOHANIS.... Vreți haos în România ?... VOTAȚI WC JOHANIS.... ACEST IDIOT A RAMAS ULTIMUL BASTION AL SISTEMULUI TICĂLOȘIT CONSTRUIT DE TRAIAN BĂSESCU Un șut în GURĂ merită acest TRĂDĂTOR in loc de VOT...Hai să-i dăm pe 26 mai ce merită.

WC Johanis Complicele TORȚIONARULUI.... 21:59:19 / 14 Mai 2019
AUGUSTIN LAZĂR.!!!!

Pensie nesimțită de 270 de milioane..Ba nenorociților cum vreți să votați un ASTFEL de TORȚIONAR ca WC JOHANIS..Mai are puțin ai o sa comemorăm si .....Unirea . PDL PNL CIUMA ROȘIE a înebunit... WC JOHANIS a luat-o razna... Fără nici o emoție .....Nu are nici o șansă ..... PDL PNL CIUMA ROȘIE emoție ?... Colectiv ,va spune ceva.?....10 August va spune ceva ..?..UN COMUNICAT AL REVOLUȚIONARILOR DIN 89 AU CRITICAT PE WC JOHANIS PT DECIZIA LUI DE A COMEMORA IN MAI REVOLUȚIA DIN DECEMBRIE 89.!!!!!..IN SCOP ELECTORAL ... ÎNCHEIND CU :..."LĂSAȚI NOUL PREȘEDINTELE SA COMEMOREZE I 30 DE ANI DE LA REVOLUȚIA DIN 89 ATUNCI CÂND DVS VEȚI FI ...ISTORIE !."... Aleluia WC JOHANIS

Constantean 14:05:53 / 15 Mai 2019
Pentru TUPEU PORCESC (DE ELEFANT ROZ )...

Este clar ca mafia Psd se bazeaza exclusiv pe electoratul lor stabil, clasa mafiota care are de profitat de pe urma unei guvernari banditesti, si lumea fara pic de minte care nu argumenteaza in niciun fel votul...pur si simplu atata pot bietii oameni, se lasa usor influentati sau chiar sunt amenintati daca nu voteaza mafia Psd. Insa ce trebuie sa faca romanii ...este sa iasa la vot. Locul acestui partid mafiot este la cosul de gunoi al istoriei iar cei care au incalcat legea-la puscarie.

Liviu DRACnea samadaul 14:07:36 / 15 Mai 2019
Pentru Constantean

Un inconstient penal care se poarta cu oamenii necajiti, adusi in conditia de sclavi, ca animale in transhumanta manate de un nebun care crede ca, oamenii aia, adusi cu arcanul la mitingurile PSD, il vor vota! Nu-l vor vota. Nimeni nu mai crede in PSD, un partid care umple burtile trantorilor cu PENSII SPECIALE, plin de HOTI si condamnati penali. Romanii nu sunt HOTI si nu iubesc HOTII !!

Diferente 14:09:01 / 15 Mai 2019
Pentru Liviu DRACnea samadaul

Cata diferenta intre ce-a fost la Sibiu si la Iasi! La Sibiu, oameni bucurosi, frumosi, educati, civilizati, fericiti sa vada la ei acasa greii europei! Creste inima de roman cand vezi asa ceva! La Iasi, saracie, oameni tristi, posomorati, obositi, pusi pe drum de un inconstient penal care se poarta cu ei ca animale in transhumanta, manate de un nebun care crede ca oamenii aia, adusi cu arcanul, il va vota! Nu-l vor vota. Nimeni nu mai crede in PSD, un partid care umple burtile trantorilor cu PENSII SPECIALE, plin de HOTI si condamnati penali. Romanii nu sunt HOTI si nu iubesc HOTII !!

Coalitia penala 14:15:50 / 15 Mai 2019
Pentru Constantean

"Dragnea & Tăriceanu, PSD & ALDE trădează țara și românii pentru ca ei să nu ajungă la închisoare! Românii vor în Europa, dar grupul infracțional al lui Dragnea&Tăriceanu vrea să ne scoată din Europa!”

Dan 14:17:48 / 15 Mai 2019
Da !

Mergem la vot ca sa le-o tragem la bot ! Cei mai buni gainari si fatalai PSD-ALDE sunt aia calcati in picioare , zdrobiti , dezmembrati si impachetati in cutii de plumb ...

Răspunde | Raportează | | |+12
Fara HOTIE ajungem departe! 14:20:11 / 15 Mai 2019
Pentru Coalitia penala

Dacă românii vor răspunde cu ”DA” la întrebările de la referendum, ofensiva PSD împotriva justiției va fi stopată cu adevărat! De aceea, este crucial să mergem la vot pe 26 mai. Un vot pentru ”DA” echivalează cu un vot pentru egalitate în fața legii a tuturor Romanilor. Prima întrebare - sunteți de acord să se interzică amnistia și grațierea pentru corupți? RASPUNDEM: DA. A doua întrebare - sunteți de acord să se interzică ordonanțele de urgență în domeniul justiției? RASPUNDEM: DA.

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2724 secunde