Kobe Bryant şi-a anunţat retragerea din activitate la finalul sezonului

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Baschet

Kobe Bryant şi-a anunţat retragerea din activitate la finalul sezonului

Sport 30 Noiembrie 2015 / 16:02 387 accesări

Kobe Bryant, baschetbalistul echipei Los Angeles Lakers, şi-a anunţat retragerea din activitate la finalul sezonului, printr-o scrisoare publicată pe site-ul theplayerstribune.com, a anunțat cotidianul italian „Gazzetta dello Sport”.

„Dragă baschet, sunt pregătit să mă retrag. M-ai făcut să trăiesc visul de a juca la Los Angeles Lakers şi te voi iubi mereu pentru asta. Inima mea poate suporta în continuare bătălii, capul meu poate gestiona oboseala, dar corpul meu ştie că este timpul să spun „la revedere“. Acest sezon este tot ce mi-a mai rămas”, a scris Bryant în scrisoarea publicată de theplayerstribune.com.

În vârstă de 37 de ani, Kobe Bryant este dublu medaliat olimpic cu aur cu naţionala de baschet a Statelor Unite ale Americii, în 2008 şi 2012, și a câştigat cinci titluri de campion NBA cu Los Angeles Lakers. Kobe Bryant a fost desemnat cel mai bun jucător din ligă în 2008, cel mai bun baschetbalist al finalelor din 2009 şi 2010, a fost selecţionat de 17 ori pentru All Star Game şi a fost desemnat de patru ori cel mai bun jucător din meciul vedetelor.

Supranumit „Black Mamba”, Bryant, care a jucat în cei 20 de ani de carieră doar la Los Angeles Lakers, este al treilea cel mai bun marcator din istoria NBA, cu 32.683 de puncte înscrise, după Kareem Abdul-Jabbar (38.387 de puncte) şi Karl Malone (36.928 de puncte).

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.145 secunde