La 1 octombrie încep înscrierile pentru „Maratonul Nisipului 2016“

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

La 1 octombrie încep înscrierile pentru „Maratonul Nisipului 2016“

Sport 30 Septembrie 2015 / 17:23 433 accesări

Începând de joi, 1 octombrie, Asociația Sportivă SanaSport dă startul înscrierilor la „Maratonul Nisipului“, ediția a III-a, eveniment care va avea loc la 27 martie 2016, pe plaja din stațiunea Mamaia. Totodată, SanaSport anunță alte trei evenimente sportive tematice - HelloWeRun (31 octombrie), SantaRun (20 decembrie) și Love2Run (14 februarie 2016), menite să promoveze sportul de masă și beneficiile acestuia, proiectul internațional “Maratonul Nisipului” și obiectivele turistice restaurate ale municipiului Constanța.

Evenimentul internațional “Maratonul Nisipului” se adresează atât alergătorilor amatori, cât și sportivilor de performanță și reprezintă un mijloc inedit de promovare a sportului de masă și a litoralului românesc la nivel internațional. Manifestarea a adunat la primele două ediții peste 800 de participanți și este declarată singura competiție sportivă de acest gen din Europa care se desfășoară pe nisip și un eveniment important pe harta mondială a maratoanelor.

Participanții au posibilitatea de a opta pentru mai multe curse: tradiționala cursă de maraton individual pe distanța de 42,195 km, semi-maraton individual 21 km și cursa individuală de 10 km. Va avea loc și inedita cursă “Family Run”, care dorește să promoveze sportul în familie și să lupte împotriva obezității infantile, fenomen care a atins cote alarmante în ultimii ani, în România.

„Datorită succesului de care s-a bucurat evenimentul de la malul mării, nu doar la nivel național, dar și la nivel internațional, am decis să începem înscrierile cu șase luni înainte, deoarece sportivii care participă la astfel de evenimente își pregătesc din timp agenda competițională. Dacă la primele două ediții numărul participanților a fost de peste 800, pentru ediția din 2016 ne dorim să participe la start peste 1.000 de alergători”, a declarat Daniel Antonaru, președintele Asociației Sportive “SanaSport”, organizatorul evenimentului.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.1946 secunde