La ce te ajută să pui mere în mâncare

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
La ce te ajută să pui mere în mâncare
Culinar 13 Noiembrie 2018 / 17:09 757 accesări 0 comentarii

Un măr te poate salva în foarte multe situații și ar fi bine ca toată lumea trebuie să știe toate aceste trucuri practice.

1. Coacere rapidă a fructelor crude

Pune fructele necoapte int-o pungă de hârtie împreună cu un măr ca să le grăbești procesul de coacere. Merele emană etilenă, care accelerează coacerea fructelor.

2. Împiedicarea întăririi și fărâmițării zahărului brun

La fel, pună zahărul brun într-o pungă cu fermoar împreună cu o felie de pâine sau de măr, apoi bagă-l la frigider. Astfel zahărul brun nu se mai întări.

3. Recuperarea supelor și ciorbelor foarte sărate

Dacă ai greșit și ai pus prea multă sare la supă sau ciorbă, o poți salvă punând-o din nou la foc timp de 10 minute împreună cu câțiva cartofi sau câteva felii de mere. Cartofii și merele vor absorbi sărea în exces.

sursa: Secretele

Taguri articol
Loading...
loading...

Adaugă comentariul tău





NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2229 secunde