La ieslea Betleemului - concert coral prilejuit de Sărbătoarea Nașterii Domnului

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
La ieslea Betleemului - concert coral prilejuit de Sărbătoarea Nașterii Domnului
Religie 05 Decembrie 2018 / 14:29 314 accesări 0 comentarii

Duminică, 16 decembrie 2018, de la ora 17.00, la Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” din Constanța, va avea loc concertul coral „La ieslea Betleemului”, prilejuit de Sărbătoarea Naşterii Domnului.

Corala „Crescendo” a Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea din Dobrogea va încerca să transmită publicului căldura și emoția specifice acestei perioade, prin interpretarea mai multor lucrări de J. S. Bach, A. Adam, F. X. Gruber, J. Stainer, D. G. Kiriac, Gh. Cucu, I. D. Chirescu, A. Pașcanu, L. Denglerși G. Uță. Dirijat de Danubian Modoran, corul se bucură de participarea sopranei CameliaBărbuță și a pianistei AmaliaProfirescu.

Intrarea la concert se face pe bază de invitație, oferită gratuit, cu sprijinul Școlii “Wilhelm Moldovan” din Constanța, la telefon 0743.094.656 sau la agenția de bilete aTeatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” din Constanța.

Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.166 secunde