La mulţi ani de Ziua Ambulanţei!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
La mulţi ani de Ziua Ambulanţei!
Sănătate 28 Iulie 2019 / 17:40 305 accesări 1 comentariu

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a transmis duminică un mesaj cu ocazia împlinirii a 113 ani de la înfiinţarea Ambulanţei, exprimându-şi convingerea că fondurile alocate pentru reparaţii, cele 200 de posturi repartizate anul acesta şi intrarea în posesia noilor maşini vor ajuta la îmbunătăţirea activităţii în acest domeniu. "În fiecare an, la 28 iulie, sărbătorim asistenţa medicală de urgenţă prespitalicească, sărbătorim înfiinţarea Societăţii de Salvare. În fiecare an ne reunim sub deviza 'Totdeauna şi tuturor, gata pentru ajutor'. Vreau să vă felicit pe toţi cei care lucrează în acest domeniu pentru această aniversare şi să vă mulţumesc, încă o dată, pentru munca depusă. Sunteţi mereu contra cronometru şi la datorie atunci când mulţi dintre noi ne-am terminat de mult activitatea. Sunteţi în prima linie a asistenţei medicale şi aveţi o mare responsabilitate. Am convingerea că cele 200 de posturi pe care anul acesta le-am repartizat tuturor serviciilor de ambulanţă, fondurile alocate pentru reparaţiile sediilor şi achiziţia de echipamente de protecţie, precum şi intrarea în posesie a noilor maşini vor ajuta la îmbunătăţirea activităţii", se arată în mesaj, conform unui comunicat al MS.

Pintea a dat asigurări reprezentanţilor serviciului de ambulanţă că este "un susţinător şi un partener de dialog corect", care respectă tot ceea ce fac aceştia la adevărata valoare. "Este nevoie de unitate şi eficienţă în acest domeniu de activitate şi cred că putem să îndeplinim aceste deziderate. Vă mulţumesc pentru efortul şi activitatea depuse şi îmi exprim convingerea că numai împreună, uniţi, vom putea să slujim interesele pacienţilor noştri", a adăugat ea.

Taguri articol
Loading...

1 comentariu

piril 13:08:26 / 29 Iulie 2019
crucea rosie

De ce pe ambulante nu mai sint insemnele,, CRUCEA ROSIE,,? si apar niste bete albastre imbirligate cu un sarpe? Ce minarie mai e si asta? Fitele cui trebuie sa le indeplinim si de ce? Noi avem traditie . Semiluna rosie si-a pastrat insemnele.

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Pagina a fost generata in 0.3149 secunde