La mulţi ani, Simona Halep!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

La mulţi ani, Simona Halep!

Constănțeanca, felicitată de Darren Cahill, la aniversarea a 28 de ani
27 Septembrie 2019 / 12:41 2152 accesări

La aniversarea a 28 de ani, vineri, Simona Halep a primit un mesaj din partea antrenorului Darren Cahill, care va reveni alături de sportiva din România din anul următorul.

În mesajul postat pe contul său de Instagram, Cahill a felicitat-o pe Halep, urându-i să aibă un an 2020 mai bun faţă de actualul.

“Faţa aceea când ştii că vin cadourile! La mulţi ani, Simona Halep! Să ai o zi minunată şi să te asiguri că băieţii, Toni (n. red. - Iuruc) , Theo (n. red. - Cercel) & Daniel (n. red. - Dobre) au grijă de tine azi. Felicitări pentru aniversarea excelentă a 28 de ani. Hai să o facem pe următoarea şi mai bună”, a scris Cahill, ataşând o fotografie cu Simona Halep când aceasta zâmbeşte.

Simona Halep a împlinit, vineri, 28 de ani. Constănţeanca se află la Beijing, unde se pregăteşte pentru turneul din China, care va avea loc în perioada 28 septembrie - 6 octombrie.

Halep a participat şi la turneul de la Wuhan în aceasta săptămână, însă a fost nevoită să abandoneze din cauza unei accidentări în timpul meciului cu Elena Rybakina, la scorul de 4-5, în primul set.

Taguri articol


12