La petreceri, înainte!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Un nou weekend incendiar prin cluburi

La petreceri, înainte!

Monden 17 Mai 2014 / 00:00 598 accesări

Acest nou weekend de mai, cu vreme ce se anunţă frumoasă pe litoral, readuce distracţia în atenţia tinerilor. Dacă, pe timp de zi, mulţi dintre aceştia vor alege ca destinaţie de relaxare terasele, plaja sau parcul, cu siguranţă venirea serii îi va găsi pe mulţi alţii în cluburile din Constanţa şi Mamaia.

PETRECERI ANIMATE Petrecăreţii care vor alege să se distreze, sâmbătă noapte, în Crema Summer Club din Mamaia vor avea parte de o nouă reprezentaţie incendiară de dans la bară. În cadrul petrecerii „Rules of Summer” vor întreţine atmosfera DJ Yanis şi MC MCKOO, iar pe scenă va urca şi dansatoarea la bară Larisa Bercea.

Preţul unui bilet la acest eveniment este 20 de lei, însă fetele vor beneficia de intrare gratuită. De asemenea, clubul Luv Lounge din Mamaia va găzdui, tot sâmbătă noapte, petrecerea „Luv Hits”, în cadrul căreia vor mixa Alexunder Base, DJ Smart şi DJ Maryo, intrarea fiind liberă.

BLUES AMERICAN ŞI ROCK ROMÂNESC Clubul Doors din Constanţa găzduieşte, în acest weekend, două recitaluri extrem de interesante. Primul are loc sâmbătă seară, de la ora 20.00, şi îi aduce în faţa publicului tomitan pe cântăreţii americani de blues Dean Bowman şi Clay Windham. Alături de artiştii originari de peste Ocean vor urca pe scenă şi constănţenii Corneliu Stroe şi fiica sa, Roxana, pe care publicul de la mare este obişnuit să-i vadă în cele mai frumoase recitaluri de jazz şi blues. Preţul unui bilet pentru acest eveniment este de 30 de lei.

În seara de duminică, este rândul rock-ului românesc să pună stăpânire pe scena din Doors. De la ora 21.00, legendara trupă timişoreană Cargo invită fanii şi iubitorii muzicii rock de la malul mării la un concert special. Evenimentul face parte din campania „Music for Autism”, care a debutat în octombrie 2012. Fondurile strânse în urma acestei noi etape a proiectului vor ajuta la realizarea unui minilaborator de cofetărie-patiserie, pentru integrarea socio-profesională a tinerilor cu dizabilităţi din cadrul Centrului Şcolar pentru Educaţie Incluzivă „Albatros” Constanţa. De asemenea, fondurile adunate vor fi donate, în mare parte, Asociaţiei „Hipoterapia“. Preţul unui bilet la acest eveniment este de 40 de lei.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.1326 secunde