La Roma, CFR poate face pasul în 16-imile UEL

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal / UEFA Europa League, Grupa E, etapa a 5-a La Roma, CFR poate face pasul în 16-imile UEL
Sport 28 Noiembrie 2019 / 08:06 287 accesări 0 comentarii

Joi seară, de la ora 22.00 (în direct la Digi Sport 1 şi Telekom Sport 1), pe Stadio Olimpico din Roma se va disputa întâlnirea dintre formaţiile Lazio Roma şi CFR Cluj, din etapa a cincea, penultima, a Grupei E din UEFA Europa League. Aflată pe locul secund în grupă, echipa pregătită de Dan Petrescu are nevoie de un punct în ultimele două partide pentru a se califica în 16-imile de finală ale competiţiei.

„Foarte greu să spui că poţi să surprinzi pe Lazio cu ceva. Este foarte clar că trebuie să luăm un punct din cele două meciuri. Cu cât îl luăm mai repede, cu atât mai bine. Va fi foarte, foarte greu. Sper ca jucătorii mei să fie inspiraţi. Sunt convins că va fi foarte greu să obţinem acest punct. Vom încerca să scoatem un punct, dar nu trebuie să jucăm la egal, pentru că va fi greu, Trebuie să jucăm să câştigăm meciul. Am obişnuit lumea cu rezultate foarte bune. Vom încerca să facem iar istorie pentru România”, a declarat antrenorul Dan Petrescu la conferinţa de presă desfăşurată miercuri seară, la Roma.

Partida de la Roma va fi arbitrată de o brigadă din Turcia, avându-l la centru pe Ali Palabiyik, ajutat de asistenţii Serkan Olguncan şi Cem Satman, rezervă fiind desemnat Mete Kalkavan.

Tot joi, de la ora 22.00, se va disputa şi celălalt meci din grupă: Celtic Glasgow - Rennes FC.

Clasament: 1. CELTIC 10p (golaveraj: 7-3), 2. CFR 9p (4-3), 3. Lazio 3p (5-7), 4. Rennes 1p (3-6).

Taguri articol


Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2343 secunde